öltözködés smink frizura készülődés randi valóság elképzelés
Nem sűrűn randizom, mert ehhez arra lenne szükség, hogy valakit, akivel már beszélgettem, annyira szimpatikusnak találjak, hogy elmenjek vele egy találkára. Nos, ez elég ritkán szokott előfordulni. Így ha valaki mégiscsak megmozdít bennem valamit, akkor rögtön elindul a parázás. Hiszen már van mit veszíteni!!!

Öltözködés

Elképzelés:

Legalább egy nappal előre megtervezem, hogy mit fogok felvenni. A legváratlanabb helyzetekre is fel kell készülni! Jól kell kinézni ha jéghideg van, ha tűz a nap, ha elönt a cunami, de még egy földrengés esetén is!

Hiszen a katasztrófafilmek főhősnői is olyan szexisen terpeszkednek, miközben a meghasadt aszfalt repedésébe szorulva küzdenek az életükért. Nehogy már én szégyenben maradjak egy pusztító tűzvész vagy zombitámadás esetén!

Forrás: Getty Images/AzmanJaka

Valóság:

Ugyan jól választom ki a ruháimat, de persze élesben derül ki, hogy pont az van a szennyesben, amit fel szeretnék venni... Emiatt azonnal indul az őrjöngés és a pánik! Úgy állok a szekrény előtt, mintha textil helyett szarral lenne feltöltve. És végül felvont szemöldökkel nagy keservesen magamra erőltetek valamit - amit a múlt héten, amikor megvettem még imádtam, de most úgy igazán, a szívem mélyéből utálom.

Sminkelés

Elképzelés:

A megálmodott ruhák színéhez nem nehéz kiválasztani a megfelelő sminket sem, így általában elméleti szinten ezzel hamar szoktam végezni, és felettébb büszke is vagyok emiatt magamra.

Valóság:

Mivel a kiválasztott ruhadarab a szennyesben van, ezért az arra épített sminkes tervem is megdől. A ruhákkal való piszmogás során rengeteg időt cseszek el, amitől úgy felhúzom magam, hogy a finom motorikus képességeim elszállnak. Így célzott, precíz, apró ecsetvonásokról nem is álmodhatok. Jobban járnék, ha egy baltával sminkelném ki magam, attól legalább a feszültségem enyhülne...

Forrás: iStockphoto/Kiuikson

Frizura

Elképzelés:

Szép kis loknikról álmodom, melyeket röpke 1 óra alatt, nyugodtan, ráérősen besütögetek: miután kész, akár egy Taft reklámba is elmehetnék!

Elképzelem, ahogy a lágy szellő belekap a kis csigákba, amelyek rakoncátlanul hullnak vissza a vállamra, mindeközben a sármos lovag csak keresi a bámulattól leesett állát.

Forrás:/iStockphoto/Zippy_Indigo

Valóság:

Mivel az öltözéses, sminkes cécóval elbuktam egy csomó időt, most kapkodnom kell! Viszont ez sem megy olyan gyorsan, mint szeretném.

Mivel egy lusta disznó vagyok, még mindig nem mentem el a kontakthibás hajsütőm helyett újat venni. Vagyis újabb 20 percig azzal baszakodok, hogy olyan szögbe állítsam a zsinórját, hogy végre áramot kapjon az a nyamvadt masina. Ja, és persze ezután sem veszek másik hajsütőt, hiszen a problémát sikerült megoldani, ergo ez még nem indokolt.

Indulás

Elképzelés:

A szuper kis ruhámban, a cuki sminkemmel és a reklámba illő frizurámmal letipegek az autómhoz, és már megyek is.

Valóság:

Zabolátlan ló módjára levágtatok a lépcsőn, közben átesem a folyosón hagyott szemeteszsákokon. Majd miután káromkodom egy sort, az első kezembe akadt Ákos CD tokjával próbálom lekapargatni a jeget a szélvédőről. Ákos, kérlek ne haragudj, inkább értékeld, hogy legalább eredeti a CD és nem valami másolat!

A randi helyszíne felé haladva azon gondolkodom, hogy milyen jól esne majd valami erős pia! De mivel önvédelemből kocsival jöttem - nehogy valami meggondolatlan döntést hozzak -, ezért kénytelen leszek beérni egy limcsivel is...

Forrás: iStockphoto/Minerva Studio

Nyitókép: iStockphoto

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Fotó: Mudra László
Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.