prostitúció élete valóság szex luxus prostituált
Ült a bárszéken, egyenes háttal, keresztbe tett lábakkal. A szájában keverve érezte a pezsgő és az eper ízét. A pezsgőt a pohárból, az epret a gumiról. Felesleges kis találmány az ízesített óvszer, pont olyan kesernyés, mint a sima, csak otthagyja ezt a mű, epres utóízt.

A kis selyemruha, ami rajta volt, kiadta tökéletes alakját. Szerencsés volt: már 40 elmúlt, de egy ciciműtéttel és a sporttal megúszta a testformálást. Mindig szánakozva nézte a többieket egy-egy zsírleszívás után, nem győzték lealapozni a lilás fekete foltokat. A béna szorítókötésről már nem is beszélve.

Figyelte a szőke lányt a szomszéd széken, nagyon fiatal volt, húsz alá tippelte. Emlékeztette a régi önmagára, amikor elkezdte. Kicsit feszült volt, de barátságos. Olyan ártatlan mosollyal tudott nézni a férfiakra, hogy bárkit rögtön levett vele a lábáról. Végül is ezért vannak itt, a kedvességért és az odaadásért, hogy valaki úgy nézzen rájuk, ahogy ez a szőke lány teszi. Lelkesen, odafigyeléssel. Issza minden szavukat, ők meg persze beszélnek, élvezik, hogy végre figyelnek rájuk. A lány pedig hálás hallgatóság, hiszen amíg a férfi beszél, addig neki nem kell használnia a száját. Semmire.

Eszébe jutott az első estéje: akkoriban még nem volt minden ilyen illatos és tiszta. A bárokban mindenki dohányzott, vágni lehetett a füstöt. A főnök azt mondta neki, hogy itt mindenről önállóan dönt: arról, hogy ki lehet a vendége, mennyi időt szán rá, és hogy mit enged meg neki. Így is a torkában dobogott a szíve. Hogyan is képzelte ezt, hogy ő majd belevág az éjszakába, és idegen férfiakkal szexel? Eddig pasija is még csak egy volt.

De állati meggyőző volt a csaj, aki idehozta. Bazi nagy kocsival járt, és szép ruhái voltak. Olyanok, amiről ő még csak nem is álmodott. Albérletben laktak a szüleivel, nem éheztek vagy ilyesmi, de látta maga előtt az életet, amit az anyja élt, és ami rá is várt. Az állandó bizonytalanságot, a szakadt cuccokat, a sárga villamost. A testét áruba bocsájtani nagyon könnyű kitörési lehetőségnek tűnt. Eddig. Most, hogy itt áll, a keze remeg, és alig kap levegőt, már sokkal kevésbé tűnik könnyűnek.

A beköltözéskor úgy érezte magát, mint egy nagy kollégiumban. A csajok kedvesek voltak, segítették, elmondták a szabályokat, együtt ittak, beszélgettek, még ruhákat is cserélgettek. És az egyik fekete lány az ő ingében indult el dolgozni. Muszlin ing volt, átlátszó és nőies, az egyetlen ruha, amit az anyja nem a turkálóban vett. Az érettségi bulira kapta.

Forrás: Shutterstock

Később az éjjel elsétált egy helyiség előtt, ahol a lány feje egy vendég ölében dolgozott. Egy pillanatra megtorpant, és arra gondolt: az anyja mit szólna, ha látná, ahogy ez az idegen nő az ő ingében, ebben a szakadt bárban épp orálisan elégít ki valakit...

Persze ezt nem osztotta meg az anyjával, ahogy a többi részletet sem, ez olyan kimondatlan tény lett köztük. Az anyja tudta, honnan van a temérdek pénz, és szégyellte is - de annyira azért nem, hogy ne fogadja el. Mindig mindenkinek azt mondta, hogy a lánya pincér, aki idegen nyelveket beszél, ezért remekül keres. Tényleg több nyelvet megtanult, de a kanál, a villa vagy a tányér szavak megakasztották volna. Viszont legalább 4-5 nyelven mindent el tudott mondani a testiségről.

Először 22 évesen szállt ki, mert szerelmes lett egy vendégébe. A férfi eltartotta, így nem kellett dolgoznia. Már csak őt várta a csinos, bérelt lakásban. Azt hitte, hogy ez igazi szerelem, de végül a férfi nem hagyta el a feleségét, és egyre ritkábbak lettek a találkák. Rommá törte a szívét.

Jól is esett újra visszatérni a szabályozott keretek közé, ahol a férfi fizet, aztán megy az útjára - nincsenek sem érzések, sem hazugságok. Szerencsés lány volt, valami ősi nőiességgel, ami teljesen megvadította a pasikat. Így nem kényszerült kompromisszumokra, azzal ment el, aki szimpatikus volt. Észre sem vette, hogy mikor tűnt el belőle minden érzés.

A harmincadik szülinapján döntötte el másodszor, hogy kiszáll. Rengeteg pénze volt, így üzletrészt vásárolt egy ingatlanfejlesztő cégben. Szerelmes lett, pedig biztos volt benne, hogy ez már nem lehetséges. Amikor megszületett a lánya, olyan boldog volt, hogy semmi másra nem koncentrált. Persze az ingatlanokról semmit nem tudott, de az üzlettársa nagyon meggyőző volt - amíg le nem lépett minden pénzével. Ott maradt üres számlával.

Akkor vetette fel a férje, hogy menjen vissza dolgozni az éjszakába.

Nem értett semmihez, soha nem is csinált semmi mást, mindig a férfiakból élt. Nem volt sok lehetősége. Így most 40 évesen még mindig a bárszéken ült. Szépen és elegánsan, ahogy a legelején. Most sem köt kompromisszumot, a férjét is elküldte. De kicsit azért még mindig várja, hogy a következő férfi majd az Igazi lesz - aki megmenti. Az estéket a lánya az anyjával tölti, aki most neki is azt mondja, hogy az édesanyja egy nagyon menő étteremben pincérnő.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.