szex kibeszélő felnőtt magazin együttlét egész éjjszaka szerelmeskedés idő
Alapból elrettentő, ha valaki a szexuális teljesítményére hivatkozva próbál udvarolni, de még szörnyűbb olyan helyzetekbe beleképzelni magam, hogy az illető órákig bírja. Mit órákig, egész éjjel!

Nemcsak pelyhedző bajszú kamaszfiúk szoktak eldicsekedni ilyesmivel, hanem bárki, akinek a szexuális kultúrája a pornóból táplálkozik. Valamiért meg vannak győződve róla, hogy a szerelmes együttlétek annál kielégítőbbek, minél hosszabbra nyúlnak... Hiszen gyorsan elsülni ciki, és akkor a haveroknak sem lehet eldicsekedni, hogy:

Forrás: iStockphoto/Dmarshall

De miért nem feltétlenül jó, ha valaki nagyon sokáig bírja?

  • Monotonná és szenvedélytelenné válik az együttlét, akár orális szexről, akár aktusról van szó.
  • Egy idő után a természetes nedvesítés feladja, és fájdalmas lesz a szex. Közben síkosítózni sem túl romantikus - a nők többsége elég hamar kizökken a hangulatból bármilyen zavaró tényezőtől, ami megszakítja a szexet.
  • Ha egy bizonyos idő után nem élvezünk el, akkor nem feltétlenül fogunk két órán át tartó reszelés hatására sem. Nem kell mindig kötelezően célba érni - ettől függetlenül lehet élvezetes a szex.
  • Viszont, ha már elmentünk - akár kétszer-háromszor is -, nem biztos, hogy szükségünk van még öt darab kierőltetett orgazmusra.
    Forrás: iStockphoto/AntonioGuillem
  • Nem feltétlenül szeretnénk, ha együttlét közben a partnerünk mondjuk, focimeccsre koncentrálna, hogy ne süljön el túl hamar. Azt szeretnénk, hogy legyen jelen, élje át.
  • Vannak olyan helyzetek, hogy tök jó lenne lenyomni egy gyors menetet valami extrém helyszínen, ami épp attól izgalmas, hogy sietni kell.
  • Alapból elveszi a kedvet a szextől, hogyha tudjuk: ez már megint négy óra hosszat fog tartani - mint mindig.
  • És ami talán a legfontosabb: baromi kiábrándító, ha a férfi nem élvez el egy bizonyos idő után sem. Ilyenkor elkezdünk magunkban türelmetlenkedni, hogy "NA MI LESZ MÁR?" Aztán meg aggódni, hogy "Biztosan velem van a baj, nem vagyok elég szexi és kívánatos, valami nagyon nincs rendben..." Mert mi, nők ugye ilyenek vagyunk - sokszor túlgondolunk dolgokat.

Félreértés ne essék: lassú, hosszan elnyújtott szerelmes összebújásokra ugyanúgy szükség van, mint gyorsan lezavart, vad menetekre - ki ezt szereti, ki azt, hol ilyenhez van hangulatunk, hol amolyanhoz.

Ám az erőltetetten hosszúra nyúlt szex elveszi az egésznek a varázsát.

A túl gyors még mindig jobb, és nincs vele baj, ha a nő sincs elfelejtve utána. Inkább cuki, mint ciki: nekünk is érzés, ha annyira beindítottunk valakit, hogy az illető nem bírt magával.

És hogy mi számít túl hosszúnak?

Megkérdezett nőismerőseim ezt (előjáték nélkül) körülbelül fél órában határozták meg, ami után már kellemetlen. És arra a megállapításra jutottunk, hogy túl rövid szex nincs, amíg mindkét fél megkapja, amit akar. Az a lényeg, hogy addig tartson, amíg mindkét fél örömét leli benne.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.