házasság válás megcsalás hazugság boldog
"Minden második házasság válással végződik, és akik együtt maradnak, azok is boldogtalanok és/vagy rommá csalják egymást" - lassan már a csapból is ez ömlik.

Tény és való, hogy elég kevés sikersztorit hallunk, ami az "örökkön örökkét" illeti. De ez vajon azért van, mert nincsenek is egyáltalán boldog házasságok? Vagy csak nem hangoztatják azok, akiknek tényleg bejött a holtomiglan-holtodiglan?
Tételezzük fel egy pillanatra, hogy mi történne, ha lenne a környezetedben valaki, aki boldog kapcsolatban él. Vajon el merné neked árulni? Vagy inkább kínos mosolyok közt bólogatna, amikor egymásra kontráznak a frissen elvált haverok, barátnők? Mert ha véletlenül elárulná, hogy ő boldog a párjával, akkor egyből közölné vele valaki, hogy na igen, de...

  1. Még rövid ideje vannak együtt, majd meglátja, hogy ez is tönkre fog menni.
  2. Hazudik, mert kérkedni akar az álboldogságával, mint az Insta celebek.
    Forrás: iStockphoto/opolja
  3. Tagadásban van szegény. Még magának sem meri bevallani, hogy szar az élete, és hiba volt összeházasodni.
  4. Kis naiv, biztos csak nem vette még észre, hogy a férje/felesége rommá csalja.
  5. Majd ha jönnek a gyerekek, úgyis gajra megy minden.
    Forrás: Getty Images/BraunS
  6. Csak a gyerekek tartják össze őket. Majd ha kirepülnek, szétesik a házasság is.
  7. Biztosan csak összekeveri a kényelmet a boldogsággal. Normális, öntudatos embert EZ nem tenné boldoggá.
  8. Pár éve volt egy félrelépés/különköltözés/kapcsolati válság az életükben, szóval ez bizonyítja, hogy ők nem boldogok. Az pedig csak üres frázis, hogy ketten együtt megoldották, és azóta még erősebb a kapcsolatuk.
    Forrás: Getty Images/Emir Memedovski
  9. Ennyi idősen már nem mer új életet kezdeni, ezért áltatja magát.
  10. Csak a pénz/megszokás tartja össze őket.

És ha hosszú, boldog, együtt töltött évtizedek után már semmivel sem tudják megcáfolni, hogy igenis létezhet holtomiglan-holtodiglan:

+1.

Jaj, hát két ilyen öregember története nem mérvadó. Ma már teljesen más világot élünk...

És most, hogy mindenkit jól kiosztottunk, aki azt meri állítani, hogy ő boldog házassában él, elkezdhetjük fennhangon hiányolni a pozitív példákat...

A nagymamám titka a boldog házasságrólhttp://www.she.hu/herself/20170426-nagymama-mese-boldog-hazassag-titok-tanacsok-az-elethez.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.