Facebook emberek idegesítő Idióták postolás
Nem leszek álszent, én is tettem már ki csinos nyaralós képet magamról. De azért nem mindegy sem a mennyiség, sem a minőség!

Bevallom, nehéz eldönteni, kik a legirritálóbb Facebook felhasználók. A cicababák mindig is élmezőnyben lesznek, most mégis az új kedvencemmel kezdeném:

A "bölcs megmondóemberek"

Hiába, lelkük mélysége vetekszik a Dalai Lámáéval. A tudást naplementés hátterű idézetek formájában terjesztik, de ha megkérdőjelezed igazságukat, akkor lekoccolhatsz. Lehetőleg három c-vel. Ugye, ha nem tetszik, nem muszáj olvasni.

Forrás: iStockphoto/fizkes

Őket követik szorosan a "nyitott könyvek"

Ha esetleg elkövetnének egy bűncselekményt, megspórolnának a rendőrségnek egy nyomozást, hiszen azonnal kiposztolnák. Minimum ötpercenként becsekkolnak, pontosan tudod, hol, mikor, milyen kávét ittak, mit ettek, hogy érzik épp magukat, ésatöbbi.

Majd jönnek a "mindig tökéletesek"

"Teljesen véletlen, hogy tökéletesen nézek ki a képen. Csak egy jól elkapott pillanatfotó, esküszöm, a háttér a lényeg! De azért köszönöm a 100+ lájkot." Na, ők az elpusztíthatatlanok. Amíg lesz elektromos áram és Facebook, addig has behúz, mell kinyom, és jöhetnek a bikinis, miniruhás, pálmafás képek. Fiúknál természetesen sportautóval, kigyúrt testtel, a haladó szintűeknél David Hasselhoff mellszőrzetével.

Forrás: Copyright Jeff Bergen/Jeff Bergen

És az "online sportemberek"

Szép és kemény dolog 40-50 km-t lefutni, lebiciklizni, de nem vagyok kíváncsi sem az útvonaltérképre, sem az izzadt fejedre, köszönöm! (Ahogy arra sem, miért költöttél valószínűleg 100 ezer Ft felett sportruházatra.) Ebben az esetben egyébként mindig elgondolkodom, hogy emberünk csak azért futja a köröket, hogy kiposztolhassa, vagy egyszerűen nem dicsérte meg anno az anyukája, amikor tesiből csak négyest hozott haza.

Végül, de nem utolsó sorban a "nézd, mit csinál a gyerekem" szülők

Köztudott, hogy a babás kép a legnagyobb lájkmágnes, a büszke anyukák pedig csemetéjük minden lépését közkinccsé teszik. Régen erre ott volt a babakönyv, de kit érdekel már az, ha a Facebookon mindenki megtudhatja, mi történt ma: Bencuska büfizett, Bencuska bekakilt, Bencuska kidőlt. Na, erről gyorsan ki is kell posztolni tíz fotót! Normális, ha egy szülőnek a gyermeke körül forog a világ, viszont mindenki más életében nem ez van a középpontban. Egy idő után engem nem érdekel, milyen színű bébipépet evett ma Bencuska.

És persze ki kell posztolni azt is, ha egy menő nyugati országba költözöm! De arról azért ne tudjon senki, hogy kezdetben a mekiben fogok krumplit sütni. Ahogy arról sem, hogy a párommal készült "ultraboldogokvagyunk" kép után egy hatalmasat veszekedtünk.

Persze a lájk instant endorfinbonbon, nem csoda, ha sokan drogként élnek vele. Nekem is sokszor nehéz ellenállnom. De azért meg kell tudni húzni a határt!

És csak görgetsz, és görgetsz, és görgetsz....http://www.she.hu/herself/20170608-telefon-internet-facebook-elvesztegetett-ido-virtualis-vilag-valosag.htmlNem hiszem el! Komolyan ez megy az Instagramon?http://www.she.hu/herself/20170429-instagram-szelfi-kiborul-tejeskave-depresszio.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.