szerető férj megcsalás feleség férfiak csábítás házas
Foglalt vadászok. Ők azok, akik állandó kísértései a nőknek. Akik a közösségi oldalakon tökéletes képet festenek a harmonikus kapcsolatukról, a családjukról, miközben téged, őt és engem is csábítgatnak.

Csatamezőről érkeznek, általában rutinosan támadnak, és ha nem vagy résen, már csak arra eszmélsz, hogy legyőzött lettél...

Én alapvetően nem hiszek a monogámiában, abban meg semmiképp, hogy fejben is hűséges maradjon valaki. Nincs olyan, hogy öt, tíz, akárhány éven keresztül együtt élsz valakivel, és legalább a fantáziádban nem szeretkeztél mással a párodon kívül. Legalábbis eddig még senki nem tudott meggyőzni az ellenkezőjéről. Ezt látom magam körül. És mert az a csúf igazság, hogy az ember nem úgy van kitalálva, hogy amint foglalt lesz, megszűnjön érdeklődni az ellenkező nem többi tagja iránt.

Forrás: Getty Images/PeopleImages.com/#Ms Yapr

Érdekes látni, hogy a felvilágosultnak mondott társadalom még mindig mennyire két táborra szakad, ha ez a téma előkerül. Nem, nem fogok szaftos sztorit írni arról, hogy milyen szenvedélyes viszonyt folytatok egy foglalt pasival, mert nem tudok ilyenről beszámolni. De, ha tudnék, tuti én lennék az ördögi céda, egy erkölcstelen némber, aki mások kapcsolatába mászik bele, családokat tesz tönkre. Akinek a barátnők és asszonyságok gyűjtést rendeznének egy V.I.P. jegyre, ami csak oda útra szól a pokol legmélyebb és legforróbb bugyrába.

Én mégis inkább azok felé hajlok, akik azt mondják: egy harmadik felbukkanása már inkább okozat. Ahol minden rendben van, oda egy idegen nem tud befurakodni. Mindenki saját maga hozza meg a döntéseit, és te nem vállalhatsz felelősséget azért, ahogy egy másik ember döntött. Félreértés ne essék, nem biztatok senkit arra, hogy piszkáljon bele kapcsolatokba! De ha egy férfi úgy határoz, hogy a párja mellett akar egy másik nőt, azzal neki kell elszámolni. Írom ezt úgy, hogy minden oldalon álltam már.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Grinvalds

Voltam az, aki megcsalt, az, akit megcsaltak, és az, akivel megcsaltak.

Ezek a férfiak egyáltalán nem tesznek azért, hogy tudassák: ők a tabunak számítanak. Sőt, kifejezetten képesek határozottan és kitartóan ostromolni, ha egy szikra kipattan a fejükből - vagy pár arasszal lejjebb egy másik testrészükből. Nincs vesztenivalójuk, hiszen ha nemet mondasz, még mindig haza tudnak menni a barátnőjükhöz vagy feleségükhöz. Így jellemzően sokkal bátrabban nyomulnak, mint egyedülálló társaik.

Tény, hogy sosem tudhatjuk, mikor jön a jelenleginél egy nagyobb, lángolóbb szerelem. De most nem is azokról a férfiakról beszélek, akik szerencsétlen módon meglévő kapcsolatuk közben találtak új társra.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Fizkes

Kifejezetten azokról a díszpéldányokról van szó, akiknek minduntalan kell egy másik nő, hogy az üres magánéletüket és lelküket felpezsdítsék. Bizony nekik is vannak intelligensebb és már-már a féreg kategóriába sorolható alfajaik, akik hernyóként rágják be magukat az életedbe, miközben az asszonykáik gyanútlanul várják őket otthon.

Döntési lehetőséged neked is van. Vagy csinálsz a vadászból vadat, és elejted egy-két menetre (mert másra ők teljesen alkalmatlanok), avagy nem cimborálsz az ördöggel, és hagyod, hogy ezt megtegye más. Meg fogják tenni, hiszen lehetőségük lesz rá. Mert megteremtik nekik...

Tóth Zsuzsa

A csalfa férfi 3+1 arca - avagy hűtlenség megcsalás nélkül?http://www.she.hu/herself/20170818-feltekenyseg-huseg-megcsalas-felrelepes.htmlTe megcsalnád a párod, ha biztos lenne, hogy sosem derül ki?http://www.she.hu/herself/20170725-parkapcsolat-szerelem-megcsalas-hutlenseg-kavaras.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.