szex első randi Császár Zsanett szabályok
Ismered a "harmadik randi szabályt"? Ha még nem hallottál róla, akkor elárulom, mit jelent. Arról van szó, hogy ha komolyan gondolod a párkeresést, akkor a harmadik találka előtt nem célszerű lefeküdni a randipartnereddel.

Tudom, sok nő úgy gondolja, hogy a férfiak gyorsan ráunnak a könnyen megszerezhető zsákmányra. De szerintem a puding próbája az evés, honnan tudnám, hogy ízlik-e, amíg meg nem kóstoltam? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy már az első randin össze kell bújni a pasival, hanem azt, hogy ne érezz bűntudatot, ha megteszed! A szexben nincsenek általános érvényű szabályok, ebben teljesen szabadok vagyunk, tehát mindenki maga dönti el, kivel, mikor és hogyan akarja. A taktikázásnak nincs értelme.

Forrás: iStockphoto/nd3000

A rossz szex frusztráló

Rengetegszer hallom a barátaimtól, hogy előbb a másik lelkét kell megismerni, aztán a testét. Én másképp gondolkodom ebben a kérdésben. Akkor kell lefeküdni valakivel, amikor készen állsz rá, függetlenül attól, hogy ezt az első találkozáskor érzed vagy a huszadiknál.

Sokszor próbáltam kompromisszumot kötni az elmúlt években, és együtt lenni olyasvalakivel, akivel szexuálisan nem passzoltunk. De mindig zsákutcába jutottunk, mert a hiányérzetem rányomta a bélyegét az egész kapcsolatra.

41 éves vagyok, egyik férfinek sem leszek a tanító nénije. Semmi kedvem ahhoz, hogy szexleckéket adjak, sem ahhoz, hogy kielégülést színleljek egy viszonyban. Már az elején látni akarom, mi újság a földszinten, mielőtt mélyebben belebonyolódnék az érzelmekbe.

Forrás: iStockphoto/Gpoint Studio/Anna Bizon

Mert megérdemled

Teljesen oké, hogy már az ismerkedés elején szabadjára engeded és megéled a vágyaidat. Szexre igenis mindenkinek szüksége van, és a legfontosabb, hogy tudd: a forgatókönyv egyáltalán nincsen előírva. Akkor veszed le a bugyidat, amikor akarod, csakis te döntöd el, mikor mit csinálsz. Nem kell szégyenkezned, ha az első kávézós-beszélgetős este szexszel végződik.

A múltkor pont azért feküdtem le egy pasival, mert úgy éreztem: az elmúlt hónapok eseményei után megérdemlem a kényeztetést.

Játszmázni... kinek, minek?

Utálom, amikor olyasvalakivel találkozom, aki tényleg tetszik, és úgy kell tennem, mintha komolyan érdeklődnék a kortárs művészet vagy az informatika iránt. Mindezt pusztán azért, hogy "szerepben" maradjak, nehogy a másik meglássa a bennem rejlő vadmacskát. Én jobban szeretem azokat a találkákat, amik az őszinte, tabumentes párbeszédről szólnak. És ebbe beletartozik a szex is.

Persze nem szabad átesni a ló túloldalára, mert akkor rejtve marad a valódi egyéniség. De túljátszani sem lehet, mert akkor tévútra terelődhet az egész ismerkedés. Amiből nyilván egyikünk sem profitál. Zárszóként tehát annyit, hogy szívesen randizom azzal a pasival, aki egy szexuálisan nyitott, felszabadult nőre vágyik. Vagy kereshet valaki mást, én soha nem fogok álarcot viselni.

A nők is élvezhetik az érzelemmentes szexet! +18http://www.she.hu/herself/20170809-szex-szerelem-nelkul-orgazmus-parkapcsolat-felnott.htmlSzeretem a szexet, és ezt nem szégyellem!http://www.she.hu/herself/20170602-szex-onkielegites-pornofilm-sok-partner-titkolozas-eliteles-felvallalas.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.