alkohol nők Lippai Flóra bulizás részegség lányok
Részegország egy varázslatos hely. Természetes, hogy ide is van belépő (2 vodka, 3 Jäger, egy üveg bor), ám a varázslatosból sokszor lesz már inkább gyalázatos.

Az alábbi klinikai esetekkel már te is biztosan találkoztál - ha nem, akkor valószínűleg te voltál az "áldozat". ;) Azt tudjuk, hogy nem mindenkire ugyanúgy hat az alkohol, és nem is ugyanannyi mennyiség üt ki mindenkit. De megpróbáltam csoportosítani, hogy milyen típusú részegre tudják inni magukat a csajok.

1. A Bulibárónő

Kétségtelen, ő uralja az estét. Általában szegény családból származik, mivel alig futja egy aprócska szoknyára és egy melltartószerű felsőre. A jószívű úriemberek ennek fényében bőszen meghívják bármire, hogy legalább a Mojitóra ne kelljen költenie. Látni csak akkor lehet, ha az asztalon táncol, egyébként a férfiak úgy veszik körbe, mintha ő lenne az "Egy gyűrű mind felett".

Forrás: Shutterstock

2. Az Eltűnős

(Az édesanyák ezt a részt inkább ugorják át!)

Ő az, akinek nem kell bűvészdoboz ahhoz, hogy öt órával később valahol egészen máshol bukkanjon fel. Nem ismeri a határokat, csak a pillanatnak él: tízpercenként valaki másnak a szájában látod elmerülve, majd végleg elvész a tömegben. Reggel hatkor több opció lehetséges:

  1. otthon ébred
  2. máshol ébred
  3. nem tudja, hol van - ilyenkor hasznos lehet a Google Maps

3. A Partiarc

Messze a legjobb típus. Ha ő ott van, megmentette az estét. Mája nem ismeri a határokat, egy "Ki bír többet inni?" versenyben még Chuck Norrist is legyőzné. Mindenki imádja, és udvarló férfiak hada nélkül is képes jól érezni magát. A Partiarc egyébként könnyen felismerhető: van, hogy csak délelőtt 11-kor hagyja el a tett helyszínét, akkor is csak azért, mert munkába/iskolába kell mennie.

Forrás: Shutterstock

4. A Partigyilkos

Minő meglepő, az előző típus ellentéte. Percre pontosan akkor tör rá a világfájdalom, amikor éppen nekiállnál jól érezni magad. Általában a sarokban gubbaszt, démoni tekintettel pásztázva az épp egymásba gabalyodó párokat.

Ennek egy speciális változata az Ártatlan Partigyilkos. Ő tényleg nem akar rosszat, csak éppen 2 vodka után harangoztak neki, és neked kell valahogy eljuttatnod a hányástócsából az ágyáig...

5. A Low-budget Lány

Persze mindenki szeretné olcsón megúszni az estét, ám ez távolról sem egyszerű. Az igazán profiknak már van jól bevált módszerük:

  • Buli előtt irány a kisbolt valami olcsó, kommersz piáért, ez jó lesz alapozásnak. Ennek a hatása 1-2 órán át kitart, és a szinten tartás is olcsóbb.
  • Ezután a bátrabbaknak jöhet a cápázás: otthagyott italokba válogatás nélkül beleiszol, és közben bőszen imádkozol, hogy ne legyen benne gina. (Fúúújjjj!!! - a szerk.) És a Bulibárónőtől eltanult kígyószerű táncmozdulatokkal egyébként további ingyen italokat lehet szerezni.
Forrás: Shutterstock

+1. A Bandatag

Jellegzetessége, hogy nem merészkedik ki a falka óvó közelségéből. Félóránként nyom egy közös szelfit a csajokkal, majd küldik egymásnak a szívecskéket Instagramon. Szomorú hír férfiaknak: általában körben állnak, megakadályozva ezzel, hogy bárki közéjük férkőzzön. A bátrabbak - ha szerencséjük van - 2 perc erejéig betekintést nyerhetnek érdekfeszítő társalgásaikba. Ám fel kell készülni arra, hogy utána egy órás vihogás közepette te leszel a téma. Hidd el, nem éri meg!

Menjünk el bulizni, és szedjünk fel pár jó csajt! - Jó vicc...http://www.she.hu/herself/20161205-csajozas-parkapcsolat-tinder-valosag-nok-ferfiak-diszko-szorakozohely-buli.htmlAz intelligens emberek tényleg többet isznak?http://www.she.hu/nofilter/20161201-tobbet-isznak-intelligens-alkohol-esz-tudas.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.