párkapcsolat pénz hozzáállás Császár Zsanett
Biztosan veled is előfordult már, hogy azért dobtál valakit, mert nem láttál benne kellő potenciált. Néhány hónapja találkozgattam valakivel, aki a válása miatt nehéz anyagi helyzetbe került.

Egyszer egy kávézóban ücsörögve arról beszélgettünk, hogy a nők milyen értékeket keresnek a férfiakban. Én csupa általánosságot mondtam, tudjátok, hogy legyen kedves, ápolt, intelligens, humoros, megbízható, és rendelkezzen stabil egzisztenciával. Erre a fickó lecsapta a poharát az asztalra, és felpattant: "Ez a kib***ott nagy baj veletek! Nem akartok lejjebb adni az igényeitekből, nektek minden kell!"

Bevallom, hogy eléggé meglepett ez a heves érzelmi kitörés. Miközben hazafelé autóztunk, azon gondolkodtam, vajon az irigység vagy az önbizalomhiány eredményezte nála ezt a túlzott reakciót. Olyan érzésem volt, mintha engem hibáztatna a kudarcaiért. Ahelyett, hogy előrelépne egyet, és azon gondolkodna, hogy hozhatná ki az életéből a maximumot. Nem sokat aludtam aznap éjjel, mert azon agyaltam, hogy miért vonzom ezeket a fazonokat.

Forrás: Shutterstock

Nem fogok hazudni és azt mondani, hogy nem érdekel egy férfi egzisztenciális háttere. Alapvetően azt vallom, hogy a szerelem nem pénz kérdése, de ennek hiánya tönkreteheti a legjobb kapcsolatot is.

Ettől még nem vagyok aranyásó, nem az alapján monitorozom a jelölteket, hogy milyen vastag a pénztárcájuk. Egyáltalán nem igénylem, hogy eltartsanak, van munkám (több is), és a saját lábamon állok. Amire szükségem van, az az erőteljes férfi jelenlét. Fizikailag, érzelmileg, szellemileg. Biztonságra, stabilitásra, nyugodt életre vágyom valaki mellett, amihez hozzátartozik, hogy nem kell a számlákon meg a bevásárlásokon görcsölni.

Azt a férfit keresd, aki...http://www.she.hu/herself/20170929-ferfi-no-szerelem-kereses-szego-lindi.htmlHová tűntek az igazi férfiak?http://www.she.hu/herself/20171103-igazi-ferfiak-ferfiassag-tisztelet-dorok-vanda.html

Tudom, hogy a pasik sincsenek könnyű helyzetben. Nagy rajtuk a nyomás, hogy az élet minden területén sikeresnek kell lenniük, mert úgy érzik, csak akkor érnek valamit. Azt, hogy mennyire partiképes egy férfi a "párkapcsolati piacon", sokan mérik anyagi javakban, hogy milyen háza, autója van, milyen vastag a bankszámlája. De ezek közül egyik sem a boldogság mércéje. Ha egy fickó csak a bankszámlájával próbál hódítani, és ezen kívül nincs benne semmi érdekes, nem fogja elnyerni a szívemet.

A pénz ugyan befolyásolhatja, hogy hol élünk, melyik étteremben vacsorázunk, és hová megyünk nyaralni, de ettől még nem lesz valaki értékes ember, és nem ettől leszünk boldog pár. Egy erős, feminin esszenciával rendelkező nő olyan férfira vágyik, akiben megvannak a maszkulin energiák: az erő, a határozottság, a magabiztosság, a bátorság. Aki akkor is megőrzi a tartását, ha épp nem fut a szekér, mert karizma árad az egész lényéből. Én is pont ilyet keresek...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.