férfiasság manapság férfias divat Györfi András
A világ változik, és változnak benne a férfiak és a nők is. Sőt, a férfiasság és a nőiesség fogalma is történelmi korszakról korszakra formálódik. De most tényleg, komolyan, viccen kívül ez a 11 dolog a mai férfiasság eszköztára?!?!?!

1. Az a szűk farmer

Imádom a szűk farmereket, mivel megszállott rajongója vagyok a női lábaknak. Kiemeli a gyönyörű láb formájának minden részletét, úgy, hogy valójában tökéletes takarást ad. Hogy egy férfinak miért kell ilyen nadrágot hordania, azt viszont nem értem. Bár nem vagyok urológus, de gyanítom, hogy a nemi szervnek sem tesz igazán jót.

Forrás: Shutterstock

2. Férfi ridikül

Nos, még csak a lista elején vagyunk, de máris eljutottunk a legelképesztőbb ponthoz. Miért visel ma sok férfi ridikülre emlékeztető apró táskát? Indiana Jones tarisznyát hordott, bár talán az sem volt túl férfias. Hacsak nem egy töltött pisztolyt rejtegetsz benne, ne hordd!

3. Lecsúszó nadrág

Még egy nőnek sem áll igazán jól, ha lecsúszik a nadrágja, pedig kevés dolog van, ami egy csinos nőn ne lenne mutatós. Létezik egy "öv" elnevezésű találmány, végy egyet!

4. Kamugengszter

Attól, hogy a nyakadra, a karod egészére és a tested még jó sok pontjára hatalmas tetoválásokat varratsz, még nem leszel gengszter. A valódi gengszterek a világgal szemben érzett fájdalmukat fejezik ki tengernyi ábrával a testükön, hidd el, nem akarsz ezekre az emberekre hasonlítani, találkozni velük végképp nem! Én sem akarnék.

5. Xbox test

Én sem vagyok profi testépítő, de rendszeres mozgással elérem, hogy ne süllyedjen egy bizonyos szint alá a fizikumom. Minden embernek, de férfiaknak különösen kötelező a mozgás. Biciklizz, ússz, használd legalább a futógépet!

6. Belőtt séró

Nem, még véletlenül sem férfias, ha többet törődsz a hajaddal, mint a barátnőd. Nem baj, ha van egy standard hajvágás, amit mindig választasz, de ne ess túlzásba!

Forrás: Shutterstock

7. Smink

Ehhez a ponthoz nem tudok mit hozzáfűzni.

8. Picsogás

Igen, az élet néha nehéz, nem tagadom. Velem is megtörtént már nem egyszer, nem kétszer, hogy összeomlottam felnőtt férfi létemre, és úgy sírtam, mint egy gyerek. Nem baj, ha néha nehéz, és az sem baj, ha ezt kifejezed. De ne hisztizz, ne borulj ki és ne nyafogj! A nőknek sem áll jól, neked meg pláne.

9. Puhányság

Tény, ha két meredek arc megtámadna a sötét utcán, szinte biztos, hogy én is csúfos vereséget szenvednék. De ne rettegjünk már a konfliktusoktól, mint a nyárfalevél! Mind a fizikai, mind a verbális erőszakra fel kell készülni, résen kell lenni. Hiába civilizált a világ, amiben élünk, mégis egy dzsungel, tele fizikai és pszichés predátorokkal...

10. Mamahotel

Nem tagadom, én is jóval tovább laktam a szüleimnél, mint kellett volna. Részben azért, mert vállalkozóként nem voltam még elég sikeres az önállósodáshoz, részben azért, mert gyenge voltam. Fel kell nőni, saját életet kell kialakítani.

Olvasói levél: Nem vagyunk mi férfiak olyan egyszerűek!http://www.she.hu/herself/20161015-mit-akar-a-ferfi-egyszeru-olvaso-valasz-level-viki.html

11. Lagymatag kézfogás

Apróságnak tűnhet, de nagy jelentősége van! Tanulj meg kezet fogni! Nézz a másik férfi szemébe, a padlóra merőleges tenyérrel, nyílegyenes, zárt ujjakkal nyújtsd határozottan a kezed, és szorítsd meg a másik kezét erősen, de ne őrült erővel, arra bárki képes! A legtöbb férfi ma úgy fog kezet, hogy nem tudom, megcsókolni akarja az enyémet, vagy egy macskával játszom éppen.

A lista javarészt külsőségekre vonatkozott, a belső tulajdonságok mégis sokkal fontosabbak. Igazi férfivá válni nehéz, élethosszig tartó folyamat. Viszont ha el sem kezded, sosem fogsz fejlődni!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.