magazin kibeszélő lakos Laczó Adrienn igazi pesti vidék nagyváros Jelek
Ajánlom ezt a cikket a szintén letagadhatatlanul vidéki barátaimnak. továbbá mindazoknak, akik ugyan évek óta Pesten élnek, egyszerűen nem veszi be a gyomruk a nagyvárosi forgatagot, ezért haza-hazaszöknek beleszippantani az otthoni levegőbe. No meg, belefeledkezni abba a jól ismert miliőbe. Tehát ilyenek vagyunk mi:
  1. Nem tudsz nem köszönni az éjszakai busz vezetőjének, elvégre ő azon két ember egyike, akikre rábízod az életedet - a másik természetesen bejáratott taxisod: anya.
  2. Hármas metró pótlás ide vagy oda, nem tudsz szívből és rutinból tülekedni, egyszerűen nincs a véredben.
  3. Hogyaszongya "szupcsipazar", csak így. No comment, te maximum a behellókittizésig vagy hitelesítve szlengileg.
    Forrás: Shutterstock
  4. Lehetetlen feldolgoznod ezeket a hatalmas tereket és távolságokat - mi vagy te, gepárd?!
  5. A vidék a pestiek Alabamája - csak nyomós indokkal merészkednek el odáig, és egy randevú nem tartozik ezek közé.
  6. Mennyivel jobb lenne, ha nem lenne ennyi programlehetőség - tök egyszerre! Akkor talán nem maradnál otthon azért, mert nem tudtál dönteni. Otthon bezzeg betéve tudod a művház és a... a művház aktuális műsorát.
  7. Bicajozni nem két visszapillantó tükör, hanem két búzatábla között kell, és pont.
    Forrás: Shutterstock
  8. Reggelire 299 Ft-os pizza szelet energiaitallal?! Ájjáj! Bár a 199-es Király utcás éjszakai pizzázást meg tudnád szokni. Izé... Meg tudtad.
  9. Ha megláttad álmaid lovagját a pesti éjszakában, sosem fogja újra az utadba fújni a szél. Ellenben otthon mindig ugyanaz az 500-as közönség rotálódik, úgyhogy jó eséllyel újra belebotlasz, és boldogan éltek, amíg... fel nem költöztök Pestre, és el nem tévedtek a betondzsungelben. :D

Laczó Adrienn

Mi az, amit hiányolok a nagyvárosból?http://www.she.hu/herself/20171219-videk-es-fovaros-kulonbsegei-erzesek-radakovics-viki.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.