apaság Greta May férfiasság szexi vonzó
Sokan félnek attól, hogy ha a párjukat már nemcsak szerelmes férfiként, hanem apaszerepben is látják, kialszik majd a korábbi tűz. Szerintem ez nem így van. Mert egy apaként (is) "működő" férfi talán még szexibb, mint korábban.

1. Lenyűgöz a belőle áradó gyengéd erő

Egy férfi - jó esetben - testi és lelki szempontból is a másik feled. És ez az érzés csak fokozódik egy gyermek születése után. Ugyanis van abban valami megfoghatatlan, amikor egy erős férfi - énje legszelídebb oldalának utat engedve - apává változik. Cseppet sem veszt el a férfiasságából, inkább megkoronázza azt. Hiszen a gyerkőc a szerelem gyümölcse. Ezért ha a párod törődik a kicsivel, akkor egyúttal veled és a szerelmetekkel is ezt teszi.

Forrás: Shutterstock

A férfiasság egyik fontos része a felelősségvállalás, egy gyermeknél pedig nehezen lehetne nagyobb felelősséget találni. Talán ezért van, hogy a legtöbb nő teljesen elolvad egy babát a karjaiban tartó, gondoskodó férfi láttán.

2. Parancsol, ha kell

Percekig vitáznak veled a csemeték, mire felveszik a sapkát? Vele tutira nem. Apát nem lehet olyan könnyen az apró gyermeki ujjak köré csavarni, mint anyát. Akkor sem, ha apu egyébként gyengédségből ötös. Valamiért az aprónép tiszteli az erejét, és ennek sokszor hasznát lehet venni. Éppen ezért mi mást láthatnánk benne ilyenkor, mint a nagybetűs Férfit, aki megoldja a problémát?

Tudom, régen a pasik mamutokat terítettek le, vagy megvívtak az ellenséggel. De az sem kis dolog, ha a gyereknevelésben legyőzhetetlenek. Ezért minden következetes és ellentmondást nem tűrő apukát dicsfényként kíséri párja rajongó pillantása.

3. Ha érzed, hogy anyaként is szexinek lát

Éppen mesét olvasol a kicsinek, vagy játszotok, mikor észreveszed, hogy néz. A tekintetében szerelem, szeretet és büszkeség ragyog. Rámosolyogsz, és valami történik a csendben: felforr a levegő, pont úgy, mint rég...

Forrás: Shutterstock

4. Szerető, akivel újra randizol

Míg nem váltatok szülővé, annyit kaptatok egymásból, amennyit csak lehetett. Most viszont eljött a lopott órák és a nehezen megszervezett közös esték ideje. Újra azzal az izgalommal készülhetsz egy közös vacsorára, ahogy a kapcsolatotok elején tetted. A gyertyákkal díszített asztalnál az a férfi néz rád, akiért az első években lángoltál. Ugyanaz. Vagy több annál? Gondolj csak bele: most élitek azt a közös jövőt, melyet korábban terveztetek! Ő az, akit akartál, aki akart.

Hogyan lehetne ennél szexibb?!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.