Valentin-nap ünneplés Sáray Dorottya magány tippek egyedül
Az életben történnek néha tragédiák. Még akkor is, ha az ember szerelmes, és minden tökéletes körülötte. Még ilyenkor is megeshet például egy olyan borzalom, hogy a Valentin-nap pont olyan napra esik, amikor sehogy sem tudjátok megoldani, hogy együtt legyetek.

Nincs érzelgős ajándékozás, nincs mozijegy az 50 árnyalatra, de még csak egy szimpla összebújás sincs. És a helyzetedet tovább keseríti, hogy végignézheted, ahogy mindenki más feltűnően remekül érzi magát a szerelem szent ünnepén, sőt, másnap eljegyzésekkel is tele lesz a Facebook. De hogy emiatt az önsajnálatba merülj?! Na még mit nem!

Egy percig se aggódj, erős vagy, ezt is túl fogod élni!

Az egyik legfontosabb: senki ne tudjon a nyomorodról!

Te is jól tudod, hogy csak az a probléma létezik, amit bevallasz mások előtt. Hát tusold el, sumákolj, csalj! Nehogy úgy tűnjön, hogy te bármiből is kimaradsz az idén! Rendelj magadnak a munkahelyedre dobozos rózsát! Tudod, miről beszélek: amit naponta nézegetsz Instán, és amire mindig is vágytál. Persze lehet, hogy amúgy is küldene neked virágot, de ne bízd a véletlenre! Ha ezt most ügyesen csinálod, akkor nem csak, hogy tökéletesen leplezed a tragikus valóságot, de ráadásul mindenki téged fog irigyelni. Mindenképp oszd meg a képeket, és ne felejtsd el a #valentin #kicsimtől #luv és hasonló hashtageket!

Üzengess!

Ne hagyd, hogy egy percig is másra gondoljon, mint kettőtök szerelmének viszontagságaira! Ha te ennyire szenvedsz a magánytól, nyilván ő is ma éli át a kapcsolatotok legnagyobb mélypontját. Mindenképp tudasd vele, mennyire hiányzik! Óránként minimum kétszer. Lehetőleg videó üzeneteket is hagyj, és használd fel hozzájuk az összes cuki, szerelmes filtert és effektet! Még hogy a kevesebb több?! Dehogy! Ilyenkor új aranyszabály lép életbe: egy tucat szívecske nélkül nem létezik valamire való Valentin-napi üzenet. <3 <3 <3

Lepd meg magad!

Hiába nem lesz este ünneplés, azért mégiscsak ez a legjobb ürügy, hogy megvedd magadnak azt a csinos fehérnemű szettet, amit már rég kinéztél. Meg azt a cipőt. Meg még, amibe beleszeretsz. És persze mindenképp ugorj be bonbonért is! Bár az utóbbit a helyedben ma nem vinném még túlzásba, holnaptól minden akciós lesz, ami szívecske alakú.

Forrás: Shutterstock

Vacsorázz két személyként!

Nehogy fölöslegesen főzőcskézz! Inkább rendelj egy menő helyen elvitelre! Nyilván két személyre, hogy ne tűnjön fel senkinek a turpisság. Tálald ki szépen mindkét adagot, gyújts gyertyát, szórj az asztalra rózsaszirmokat, csinálj fotókat, és oszd meg a világgal: #kicsimmeglepett. Aztán fald be az egészet egyedül, miközben olyan romantikus filmeken sírsz, amiket ő úgysem nézne meg veled. Hagyj helyet a bonbonnak, a Szerelmünk lapjai csak azzal az igazi! Ha igazán veszélyesen akarsz élni, csapj még hozzá az estéhez egy üveg hercegnős gyerekpezsgőt is!

18-as karikás Valentin-napi tippek szingliknek - Petitőlhttp://www.she.hu/herself/20170213-szingli-valentin-nap-szerelem-bizonygatas-randevu-onmagaddal.html

Haladó szint!

Ha most fordult elő veled először ez a szörnyűség, remélem, hogy a tippjeim segítenek az álcázás nagymesterévé válni, és valahogy átvészelni ezt a napot. Ha viszont haladó szinten akarod űzni az egyedül Valentin-napozást, egy másik módszert is választhatsz: fogadd el, hogy ez most is csak egy átlag hétköznap! Szuper dolog megünnepelni a szerelmeteket, de hidd el, hogy ez nincs dátumhoz kötve. Mivel minden nap szeretitek egymást, bőven lesz időtök pótolni.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.