Ha túl sokat érdeklődsz, máris aranyásóvá válsz...

munka pénz Greta May párkeresés érdeklődés ismerkedés aranyásó
A barátnőm kiakadt, mert egy pasi learanyásózta ismerkedős chatelés közben, miután megkérdezte a férfi foglalkozását: "Arra hajtasz, hogy eltartsanak? Ilyen ribancokkal van tele a net. Ne a munkám és a pénzem számítson, hanem hogy bejövök-e, hülye qurva." - olvasta elképedve a srác sorait.

Nyilván nem kérdés, hogy azért a férfiért, aki egy hétköznapi - és ésszerű - kérdésre ilyen bunkón reagál, nem kár. Azon viszont érdemes elgondolkodni, hogy miért siklik félre valaki fejében ennyire ez a kérdés. Miért gondolják sokan, hogy az a nő, aki egy férfi foglalkozása iránt érdeklődik, okvetlenül el akarja tartatni magát?

Én például csupa olyan szingli csajt ismerek, aki önerőből finanszírozza az életét - sok esetben még gyermeket is nevel. Büszkék rá, hogy a belüket kidolgozva ugyan, de anyagi biztonságot teremtenek, és eszük ágában sem lenne pénzügyileg kiszolgáltatottá válni. Persze, biztosan léteznek olyan nők, akik szándékosan vadásznak pénzes pasikra. Az ilyesminek pedig nyilván vannak jelei is. Azonban a foglalkozás megtudakolása szerintem nem ilyen.

Forrás: Shutterstock

Mert igaz ugyan, hogy az anyagi helyzet jelentőséggel bír sok nőnél, de ez közel sem azt jelenti, hogy aranyásók. A barátnőm például mindent megteremt magának és a gyermekeinek, ugyanakkor ennek ára van: reggeltől estig hajtja a mókuskereket. Nincs szüksége több pénzre, köszöni szépen, nem fontos neki, hogy a jövendőbelije gazdag legyen. De fölösleges pénze sincs.

Nem a pénzed számít, hanem a hozzáállásod!http://www.she.hu/herself/20171222-parkapcsolat-penz-hozzaallas-csaszar-zsanett.html

Csúnyán mondva, nagy szarban lenne, ha nyakig beleesne egy olyan férfiba, aki egy éve munkanélküli, korábban utcaseprő volt, de a jövőben csak és kizárólag vezérigazgatói munkakörben szeretne kiteljesedni. Ugyanis a barátnőm is - sok más harminc feletti, egyedülálló nőhöz hasonlóan - komoly kapcsolatra vágyik. Összeköltözésre, együttélésre.

Az anyagi kereteibe viszont nem fér bele, hogy a párját eltartsa. Ha akarná, sem bírná. Kénytelen tehát egy alsó határt megszabni annak érdekében, hogy a saját létfenntartását ne sodorja veszélybe. Ez azonban nem egyenlő azzal, hogy csakis az a pasi nyerő, aki megüti Bill Gates színvonalát.

Ajánlom mindenki figyelmébe a japán gömbhalak példáját: a hím csodás mintázatot ró uszonyával a tengerfenék homokjába, így csábítva magához a nőstényt, hogy az áramlatoktól védett építmény közepén, biztonságban rakja le ikráit. Szegény gömbhal lányok nem tudják, hogy emberi logika szerint aranyásónak minősülnek (hiszen csak beülnek a "készbe", és ikráznak).

A jó hír, uraim, hogy az "ember lányok" többsége ennél jóval kevesebbet szeretne. Csak annyit, hogy legyen a választottjuknak is egy-egy dolgos uszonya, amit hajlandóak használni.

Aki kíváncsi arra, hogy mit dolgozik a randipartnere, aranyásó?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.