ezotéria sors Lippai Flóra útmutatás jóslás szellemek szkeptikus
Létezik egy hely valahol Disneyland és Narnia közt: ez az ezotéria végtelen birodalma. Nem kell gondolkodni, nincs felelősség, csak tetszetős válaszok az épp aktuális nyomorodra.

A felnőtt lét csupa gyötrelem és kín: számlákat kell befizetni, túlórázni kell, és még egy olyan szörnyeteghez is egyedül kell elmenned, mint a fogorvos. A vodkavonat ugyan elvisz Csodaországba, de 4-5 óra múlva jön a kegyetlen leszállás. Nem igaz, hogy nincs valami megoldás!

Dehogy nincs! Az ezoterika tárt karokkal vár, és már nem olyan ciki, mintha szektás lennél. Ha már meguntad a bűntudatot egy-egy rossz tetted után, itt mindig találsz valami földöntúli magyarázatot. Ahhoz azonban, hogy te legyél a legbuzgóbb kiscserkész, az alábbi szabályokat kell betartanod:

1. Ez a sorsom!

Az első és legfontosabb szabály: az életedet nem te irányítod, ergo nincs felelősség egy-egy baklövés után. A férjed azért hagyott el, mert egy magasabb erő ezzel tanítani akar téged. Szó sincs róla, hogy egy idegbeteg házisárkány lettél volna. És persze a következő életedben minden jobb lesz, ez csak a bevezető.

2. Mosd át az agyad Telejósdával!

És költsd el az összes pénzed emelt díjas hívásokra! Ez az ár persze csekélység ahhoz képest, hogy Odin Főpap a pozitív energia segítségével egy hívással meggyógyítja a vakbélgyulladásodat, visszanöveszti a hajadat, meg ugye küld pénzenergiát is. Szóval, ez a befektetés meg fog térülni. A jós biztos nem csal, hiszen már a hangodból megmondta, hogy férfi vagy-e vagy nő. Ez nem akármilyen képesség! A jövődet is bármikor megtudhatod, az alábbi klasszikus válaszok közül még válogathatsz is:

  • Pénz áll a házhoz.
  • Új szerelem a láthatáron.
  • Valaki keresztbe akar tenni Önnek.
  • Végre rendeződnek a dolgai.

3. Élj a mestered útmutatása szerint!

Hisz ő már sok-sok tanfolyamon túl van, és megvilágosodva vár téged a panellakás 8. emeletén. Ha még nem álltál be a 10. meggyújtott füstölőjétől, koncentrálj még erősebben rá, hiszen minden szava ősi bölcsesség. Gondolkodni, megkérdőjelezni ér, de végül mindig neki van igaza.

Forrás: Shutterstock / Chinnapong

4. Élj a szellemvilágban!

Általános iskolában az osztálytársaimmal meg akartuk idézni Zámbó Jimmy szellemét. Nekünk sajnos nem jött össze, de te azért még próbálkozhatsz. A YouTube számtalan videóval vár, amelyek után még egy hétig nem fogsz tudni aludni, de sebaj, szellemeket idézni amúgy is éjszaka a legjobb. Az élő barátaiddal pedig ne is foglalkozz!

5. Ne légy szkeptikus!

A jósnődnek is meg kell élnie valakiből, ha elkezded kétségbe vonni bölcs látomásait, szerencsétlen mehet vissza dolgozni a kisboltba. Ráadásul anno, mikor még használtad az agyad, rájöttél, hogy ez a világ nem is olyan csodás hely. Az emberek számítóak, hazudnak, te pedig csak kifogásokat kerestél, hogy miért nem erőltetted meg magad soha semmiért. Tényleg újra ez kell neked? A felhőtlen boldogság helyett!?

Persze szerintem sem csak egy darab beszélő hús vagyunk, nem baj, ha érdekel, hogy mi van a fizikai valóságon túl. Viszont nagyban akadályozza a valódi lelki fejlődésedet, ha fenntartások nélkül követsz valamit, mint egy beszívott kismókus.

Te hiszel a természetfeletti dolgokban?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.