párkeresés focimeccs gyorstalpaló pasizás ismerkedés B. Barbi
Ha már a pasikat egy hónapra elvesztettük, akkor itt egy kis gyorstalpaló a focimeccses ismerkedéshez.

Ha bevállalós vagy, és úgy döntesz, hogy bár lövésed nincs a fociról, ennek ellenére kilátogatsz egy színvonalas rangadóra, azt csak és kizárólag az alábbiak ismeretében tedd meg:

  1. A rangadó előtt mindig tájékozódj, hogy kik fognak játszani, és fektess külön hangsúlyt a csapatok színeire! Mindig a szemedhez és a hajadhoz passzoló színű mezt viselő csapatot válaszd! És ezzel harmonizáló ruhákba öltözz! És lehetőleg abba a szektorba is vegyél jegyet, aki mellett döntöttél...
  2. Habár ide is jegyet kell váltani, ez akkor sem egyenlő egy színházi vagy mozi előadással. A megvásárolt jegyedet vizsgálva csak a szektorra figyelj, a sor illetve szék megjelölés csupán tintapazarlás. Itt ugyanis erre senki nem figyel. Ha mégis ragaszkodsz a kiválasztott székhez, ne tedd szóvá, mert könnyedén előfordulhat, hogy szüleidet és a születésed folyamatát is belekeverik a párbeszédbe.
  3. Ha a székfoglalóval sikerrel jártál, akkor mindenképpen vedd elő a büfében horror áron megvásárolt szotyit vagy tökmagot. Előny, ha ezeket nemcsak enni, de evés közben köpködni is tudod.
  4. Mindenképpen légy nyitott új szakkifejezések megismerésére! Különös tekintettel a bazdmeg kezdetűekre. Ha nem sikerül elsajátítanod ezt a speciális nyelvezetet, akkor nehéz lesz megtalálni a közös hangot, és például nagy egyetértésben szidni a bírót. Pedig milyen szép is az...
  5. Akkor menj mérkőzésre, ha a tűzijáték és a pirotechnika is az érdeklődési körödbe tartozik! Ha igazán jó viadalra veszel jegyet, akkor könnyen előfordulhat, hogy ezeket akár testközelből is megcsodálhatod.
    Forrás: Shutterstock
  6. Bár az összecsapás során sok igazán fülbemászó dallamot is hallasz, mindig emlékezz arra, hogy ez egy focimeccs, nem pedig tánctér. Véletlenül se kezdj bele a diszkós, csipőtekerős tánclépéseidbe, és a férfiak által olykor eljárt örömtáncot se keverd ebbe a kategóriába!
  7. Rövid, bár tanulságos intelem: a hangos taps sosem neked szól.
  8. Ha látsz egy férfit, akinek hangszóró van a kezében, és végig háttal áll a pályának, akkor őt messziről figyeld! Ő diktálja az ütemet és adja a dallamot. Kvázi olyan, mint a dj, de azért számot ne kérj tőle!
  9. Fél szemmel mindig figyeld és mozgásában utánozd a tömeget! Ez segít az azonosulásban, és nem - vagy csak kevésbe - tűnsz mazsolának. A felugrások csakis tömeggel együtt javasoltak.
  10. Repülő poharak már pedig léteznek - ezt mindenképpen tanuld meg még a meccs előtt, hogy ne érjenek váratlan meglepetések. Ezek száma a gólok számával arányos... Főleg, ha nem az a csapat lövi őket, akinek a színét választottad.

+1 A férfiakon a kidülledő nyaki izmok nem a szexuális izgalmat hivatottak jelezni - bármennyire is legyezné az önbizalmad. A hasonló teljesítményért még meg kell dolgoznod, ha összejön a Nagy Ő.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.