munkahely Jónás Zsófi meztelenség pucér test jelentőség féltékenység
Sokan nem értik, hogyan lehet elviselni, ha a párod a hivatásából fakadóan sok meztelen testet lát: például, ha fotós, aki szebbnél szebb csajokat fényképez minden nap. Lehet erre feleségként úgy gondolni, hogy ez csak a munkája?

Sebészfeleségként én is sokszor megkaptam ezt a kérdést: "És hogy bírod, hogy a párod pucér embereket lát minden egyes nap?" Bár az én férjem nem olyan szerencsés, hogy Angelina Jolie-k meg Cindy Crawfordok ugráljanak előtte lobogó keblekkel, egy szál tangában. De azért a meztelenség az mégiscsak meztelenség.

Amikor találkoztunk, ő már orvostanhallgató volt, így sejthettem, hogy lesz némi köze az emberi testhez teljes valójában. Mondhatni, nem ért váratlanul a dolog. Na jó, annak azért örülök, hogy sebész lett, és nem nőgyógyász. Azért vannak határok nálam is. Nem igazán tudom, hogy azzal meg tudtam volna-e barátkozni. De szerencsére nem is kellett.

Addig a pontig nem is nagyon foglalkoztam ezzel a kérdéssel, amíg szembe nem jött velem problémaként. Nem azért, mert szőke vagyok, és elfelejtettem, hogy egy alapos vizsgálathoz bizony le kell vetkőzni. Hanem mert nem érdekelt.

Egyszer azonban az egyik barátnőm felhívott, hogy orvosra van szüksége, így másnap együtt mentünk be a klinikára. Én persze próbáltam megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, de ő elég feszült volt végig az úton. Aztán egyszer csak kibökte, mi igazából a baja: hogy az én férjem látni fogja őt meztelenül. Ráadásul egy elég kényes pontján.

Forrás: Shutterstock

Mert természetesen nem egy teljesen semleges területen volt problémája, mint mondjuk, a kezén. Nem, az én drága barátnőm a fenekén szedett össze egy szép sebet. És aggódott, hogy nekem ez esetleg problémát jelent.

Ott, a mozgólépcsőn állva esett le, hogy jé, tényleg, a párom látni fogja a barátnőm hátsó felét. Addig csak az járt a fejemben, hogy nehéz lehet neki leülni. Meg, hogy biztos nagyon fájhat az a seb. De addig a pontig meg sem fordult a fejemben, hogy ez bármi gondot is okozhatna a barátnőmnek, a férjemnek vagy esetleg nekem.

És ott, a metró mozgólépcsőjén kitört belőlem a nevetés. Ami mindkettőnknek jót tett. Így mentünk be vidáman a sebészklinikára, felvágatni a barátnőm fenekét - ami olyan jól sikerült, hogy visszament levetetni az egyik anyajegyét is. Szerencsére az már a hátán volt.

Orvosfeleségnek lenni azért néha nagyon nem könnyű. Vannak dolgok, amik zavarnak: hogy fogalmam sincs, mikor jön haza, vagy, hogy berángathatják ügyelni hétvégén. De az, hogy vadidegen emberek pucér testét nézegeti minden áldott nap, na, az nincs köztük.

Amikor a halál a házasság részehttp://www.she.hu/nofilter/20180326-orvosfelesegkent-a-halal-a-hazassag-resze-jonas-zsofi.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.