választás kibeszélő szerelem csalódás magazin párkapcsolat Császár Zsanett szakítás
Valahogy éreztem, hogy egyszer eljön majd ez a pillanat. Pedig én minden tőlem telhetőt megtettem kettőnkért.

A végsőkig kitartottam: küzdöttem, harcoltam, elviseltem a rigolyáidat, a hülyeségeidet. De úgy tűnik, felesleges volt minden erőfeszítés: ez a kapcsolat soha a büdös életben nem fog működni, ha csak én akarom. Eltaszítottál magadtól, csak azért, hogy ne kelljen szembenézned az igazsággal, amiért nem tudtál igazi társam lenni...

Szokás szerint a könnyebbik utat választottad - hiszen folyton menekülsz a kihívások elől, és kerülöd az erőfeszítést igénylő helyzeteket. Most is így történt. Kegyetlen hirtelenséggel kiszakítottál magadból, csak a fájdalomnak hagytál helyet.

Tudod, az a legborzasztóbb, hogy nincsenek válaszok a kérdésekre, amik zakatolva száguldoznak a fejemben. A hiányérzet és az utálat furcsa elegye kavarog bennem, és ezt mindennél nehezebben viselem.

Nem tudom, értékelted-e, milyen odaadással, kitartással és türelemmel foglalkoztam veled... Hogy felfogtad-e egyáltalán, mennyire megijesztett a konokságod, aminek a rabja lettél - az erő, amellyel fellobbant benned a düh, amikor valami nem úgy történt, ahogy tervezted. És persze eszembe jutnak szép dolgok is: a bókjaid, az ajkad melege. A szenvedélyes üzeneteid. Az isteni mákos guba, amit készítettél.

Már nem tudom, mit gondoljak rólad. Őszintének tűntél, amikor azt mondtad: én vagyok számodra a tökéletes nő. Soha nem kételkedtem az érzéseid mélységében, ahogy a szavaid hitelességében sem. Megesküdtem volna, hogy ugyanúgy érzel, mint én. Amikor átölelted a derekamat, és a szemembe néztél, azt éreztem: ez maga a Paradicsom.

Forrás: Shutterstock

Bevontál a világodba, azt akartad, hogy megismerjem a családodat, a barátaidat, tervezgetted a közös életünket. Elhittem, hogy szeretsz - de tévedtem, mert elmentél. Nem te vagy a hibás, csak egyedül én. Nem láttam az igazi arcodat. Nem értettem meg: annyira önimádó vagy, hogy mindenkinél előbbre helyezed magad. Nem vettem észre, hogy valami nem stimmel.

Ülök az ablakban, kortyolgatom a teámat, és rajtad agyalok. Utálom a lelki szemeim előtt felvillanó képeket, amik eszembe juttatják a kapcsolatunkat. Te valószínűleg nem is emlékszel a nagy pillanatainkra: amikor annyi forralt bort ittunk, hogy egymásra estünk, és röhögtünk mindenen. Amikor mezítláb sétáltunk a zuhogó esőben a tengerparton.

Felidézed néha a titkos becéző szavakat? És azt, hogy minden hónapban volt egy közös szombatunk? Olyankor átlustálkodtuk az egész napot: filmeztünk, ettünk, szeretkeztünk. Vannak egyáltalán emlékeid kettőnkről, vagy végérvényesen kitörlődött az elmédből a kapcsolatunk? Már nem tudlak megkérdezni...

Lehet, hogy én nem sokat jelentettem a számodra, de nekem te jelentetted a világot - és ez még mindig így van...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.