szerelem kibeszélő csalódás magazin párkapcsolat párkeresés szeszély Császár Zsanett
Az együtt töltött szép idők úgy élnek bennem, mint valami álomutazás, tele kalanddal, vággyal, felfedezéssel. Ahogy megismerkedtünk egy koncerten a szakadó esőben, ahogy hajnalig rozé fröccsöztünk a Duna-parton...

Azt mondtad, sosem találkoztál még nálam bolondosabb és színesebb egyéniséggel. Olyan szavakat suttogtál a fülembe, amiktől pillangók ezrei kezdtek repkedni a gyomromban. Sosem hittem volna, hogy egyszer még valaki ilyen gyönyörű dolgokat mond nekem. Nagyon jólestek a bókjaid - eleinte. Utána viszont teljesen összetörte a kezdeti lelkesedésemet, hogy kiszámíthatatlan voltál...

Úgy tűnt, mintha két világban léteznél egyszerre, és a kettő között feszülő ellentét tartana mozgásban. Az egyik éned olyan intenzitással fordult felém, hogy semmi másra nem tudtam figyelni: elhanyagoltam a családomat, a napi teendőimet, mert egész nap a boldogság habos-babos felhőcskéjén lebegtem.

Ebédelni vittél a legszebb éttermekbe, hatalmas virágcsokrokat küldtél a munkahelyemre, romantikus hétvégékkel leptél meg. Minden gesztusoddal, minden pillantásoddal éreztetted, hogy fontos vagyok neked. Ilyen állapotodban imádtalak, mert úgy éreztem, hogy ugyanarra vágysz, amire én: szeretetre, megértésre, gyengédségre, törődésre - egy igazi kapcsolatra.

Forrás: Shutterstock

Volt azonban egy másik éned is, amit gyűlöltem, mert állandóan arra emlékeztetett, hogy nem lehet bízni benned. Este kikapcsoltad a telefont. Fejfájásra, fáradtságra (és mindenféle banális indokra hivatkozva) lemondtad a randikat. Nem volt kedved a szexhez. Alig kommunikáltunk egymással, és ha beszéltünk is pár percet, csak tárgyilagosan, tőmondatokban. Úgy éreztem, a hangod közönyös hidegsége valósággal megdermeszti a szívemet.

Tucatszor próbáltam beszélni veled erről, de hiába, mindig hiába... Észre sem vetted, milyen iszonyatosan szenvedtem a hangulathullámzásaidtól. Türelmes és kitartó voltam, most viszont betelt a pohár.

Elegem lett abból, hogy az életedben uralkodó káosz megoldásán töröm a fejemet. Nem tudom, ki vagy valójában - azt viszont igen, hogy nem szeretném illúziókba ringatni magam, és rózsaszín álmokat szövögetni kettőnkről. Nem akarok azon agyalni, vajon tényleg szeretsz-e, vagy csak eszközként használsz a kisded játékaidhoz. Nem akarok több energiát pazarolni erre a furcsa kapcsolatra.

Ha nem tudsz elég komolyan venni, vagy csak addig akarsz velem lenni, amíg nem jön egy jobb, akkor inkább tűnj el! Nem fogom hagyni, hogy elcseszd az életem!

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.