Laczó Adrienn imád karácsony forralt bor ünnepek tél hangulat
Téli gyerek vagyok, abból a kihalófélben lévő fajtából, aki augusztus végén már autentikus környezetben elfogyasztott sült gesztenyéről ábrándozik - de elismerem, hogy ez a takony idő minden, csak nem tél.

Ennek ellenére nem állok be a napelemmel működők fotoszintézis kórusába, hanem szembemegyek az árral, és rávilágítok, miért nem érdemes 3 hónapig túlélésre játszani a paplan alatt:

1. Befagyott tó, kori, vagizás, hanyatt vágódás, repedt os coccygis (konyhanyelven farokcsont). Legjobb.

2. A karácsony NEM.

3. Itthon sajnos egy ideje nincs tisztességes tél, de 2-3 órányi autóútra nagyon is. Szóval, érdemes kibírni ezt a szolid mennyiségű latyakot cserébe a gőzgombócos hüttehangulatért, amit vaníliaszósz helyett jódlizással nyakon öntve szeretek.

4. Teleshopos szaunaöv (ami dehogyis karcsúsít - ellenben 1-2 foknyi fűtésszámlát megspórolhatunk vele).

5. Gyertya, gyertya, gyertya. Mondjuk, én minden évszakban két végén égetem (micsoda áthallás), de télen a társadalom szemében legalább csak simán - és menthetetlenül - romantikus vagyok, nem pedig klinikai eset.

Forrás: Shutterstock

6. A japánkertes Silannal öblített kötött pulcsi + bojtos sapi kombó, ami a szexisség új, eddig ismeretlen dimenzióit tárja fel. Bónusz: nyuszifüles mamusz. #teljeskitaláció

7. Az elhagyatott balatoni strandok, amik annyi liezon titkát rejtik (párat az enyémek közül is).

8. Kövezzetek meg, de cserépkályha mellől nézni az aktuális hétvégi tehetségkutatót vagy átlényegülős showműsort nagyon-nagyon jó. Még akkor is, ha éppen el kell siratni a kedvenc versenyződ kiesését - és csak zsörtölődsz, hogy "azemberekneknincsízlésük" és/vagy "deszavazniderogál"...

9. És végül a fél fizus karácsonyi vásár forralt borral. Ez a hivatalos verzió, mert amúgy karácsonyi vásár instant diabéteszes menzás teával, mert az olyan... gyerekkort idéző.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.