magazin kibeszélő csupasz férfi férfiasság pasi szőrtelenség szőrös szőrtelenítés szőr
A pasim viccesen megkérdezte: akkor is szeretni fogom, ha szőrteleníteni kezdi a lábát? Azt feleltem, nem válóok, szeretni fogom - legfeljebb egy darabig idegenkedem majd a közelségétől. Hogy miért lenne sokkoló a számomra, ha ilyet tenne?

Láttál már valaha kopasz medvét? Vagy csupasz tigrist? Van, ami szőrösen természetes. Egy férfira kell a szőr. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy evolúciós szempontból már nincs szükségünk rá. Ma már egy férfi is húzhat cicanadrágot - bocsánat, jégeralsót - a nadrág alá, szóval, nem azért szeretném megóvni a kedvesemet a teljes kopaszságtól, mert az egészsége miatt aggódom. Hanem azért, mert nekem így tetszik: dús hajjal, borostásan vagy szakállal.

"Szexpázsitja" nincs, de ha lenne, az sem zavarna, ahogy a szőrös karok és lábak sem. Ahányszor rövidre nyíratja a haját, vagy megborotválkozik, könnybe lábad a szemem, és kérek öt percet, amíg én és a szőr érzékeny búcsút veszünk.

Tudom, néha el kell válnunk egy rövid időre, mert sajnos nem mondhatom a pasimnak, hogy "Többé nem borotválkozhatsz!" Megértő vagyok. Gond nélkül elfogadom azt is, hogy nem tart magán "hónaljcicákat". Az viszont sokkolna, ha egy szép napon tükörsima idomok fogadnának, miközben letolom a nadrágját... Ha hűlt helye lenne a puha, vékony szőrnek, ami a combjait és a vádliját fedi. Lehet, ott helyben agyembóliát kapnék.

"Ennyi erővel egy masszív testalkatú nővel is összejöhetnék" - mondom neki, ő pedig sértve érzi magát, mert bántja az önérzetét. "Egy nő borotválhatja a lábát, de egy férfi nem?!" - kérdezi.

Forrás: Shutterstock

Hát édesem, megteheted, senki sem tart vissza tőle. Maximum a libidóm zsugorodik össze mikroszkopikus méretűre, de sebaj, majd legyőzöm a viszolygásomat. Láttam már olyan pasikat, akiknek simábban és tükörfényesebben ragyogtak a lábai a nyári napfényben, mint az én virgácsaim. Legyen: ha ettől érzik magukat szexinek, akkor ez így van rendjén. Épp elég önértékelési gonddal küzdő ember rohangál az utcán - hadd érezzék jól magukat a bőrükben!

Azt is tudom, hogy vannak nők, akiknek kifejezetten bejönnek a selymes képű, teflonbőrű férfiak. Olyanok, akik lézeres arcszőrtelenítésre járnak, és egy kanyi szőr sincs a testükön. Persze nekem, szőrpártinak rettentően idegen ez. Nem értem, hogy vonzódhat valaki az ilyen pőre csődörökhöz, de hát nem vagyunk egyformák.

Nem mondom, az már nekem is necces lenne, ha a jelenleginél dúsabb és vastagabb bozótos vonná be a kedvesem testét, vagy ha machetével kellene "útnak indulnom" szex előtt...

Azt hiszem, átmennék rajta egy villanyborotvával, hogy ideális méretre vágjam a gyepet - de akkor sem tolnám le az egészet. Ő viszont szereti feszegetni a határaimat, és "Akkor is szeretnél, ha...?" játékot játszik.

Csakhogy én rugalmasan állok ehhez, ahogy minden máshoz is. Bár majd' szörnyethalnék, ha az én férfias medvém túl modern pasivá válna, de - mindenki nyugodjon le a fenébe, főleg te, drágám, ha olvasod! - akkor is szeretném őt. A hülyeségeivel együtt is.

Mit mond el egy férfiról a stílusa?http://www.she.hu/herself/20180202-ferfi-stilusok-es-ideologiak-greta-may.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.