szerelem romantikus lila köd Pónya Papp Andrea párkapcsolat józan ész vicces
Petőfi azt írta: "A szerelem, a szerelem/a szerelem sötét verem." Meg is mondom rögtön, hogy mire gondolt a költő: arra, hogy ha szerelmes vagy, akkor kicsit meghülyülsz. Vagy nagyon. Egyszóval sötét leszel, mint egy verem...

Ne aggódj, ezt te alig-alig fogod észrevenni, azok viszont igen, akik a közvetlen környezetedben kénytelenek élni. Csörög a telefonom: Liza hív, aki néhány hónapja találkozott a Nagy Ővel, és úgy beszippantotta a szerelem tejszínhabos örvénye, hogy pillanatnyilag az IQ-ja 0.1-es változatát használja.

- Ezt el kell mesélnem, hogy mennyire nem vagyok normális - hadarja a telefonba, amivel semmi újat nem mond egyébként, ezt mind tudjuk róla egy ideje.

- Reggel beértem dolgozni, még le sem tettem a táskámat, már csörög a telefon, egy ügyfél hív. Bemutatkozik, és képzeld, őt is Alexnek hívják! Hát én egyből ledobtam a láncot. Alig tudtam odafigyelni, hogy mit mond, mert az én Alexemet láttam magam előtt, ahogy kijön a fürdőszobából. Törölközővel a derekán, nedves hajjal, és azzal a páratlan felsőtesttel... Jaj, ha te azt látnád!

- Jó, jó, Liza, de most komolyan ezért hívtál? - forgatom a szemeim. Ez már az ezredik beszélgetésünk lesz Alex mellizmairól, aminél csak az intellektusa lehengerlőbb.

- Nem, dehogy, csak azt akarom, hogy megértsd, mi történt velem. Szóval, beszélgetek Ügyfél Alexszel úgy tíz percig, miközben folyamatosan Szerelmem Alexre gondolok. Mindent megbeszélünk, erre úgy köszönök el: "Legyen szép napod, Alex! Szeretlek."

A vonal másik végéről egy kurta "Akkor viszlát!" hallatszik, és aztán csak a telefon búgó hangja.

Forrás: Shutterstock

- Totál dilis vagy! - nevetek.

- Várj, még nincs vége! Leforrázva állok a kagylóval a kezemben, és csak arra tudok gondolni: én mondtam, hogy szeretlek, ő meg nem. A következő két órám teljes pánikban telik. Nem szeret, mert nem mondta. Szakítani fog velem, és már biztos van is valakije. Hát mi az, hogy viszlát? Bőgve fellépek a Facebookra, hogy átnézzem a profilját hat hónapra visszamenően: fotókat, bejegyzéseket, mindent. Majd megnézem az összes olyan profilt, amit a nevét beírva dob fel. Sőt, még a Google-lal is rákeresek, de semmi.

- Istenem... És aztán mit csináltál? - kérdezem.

- Hát sírtam, és azt gondoltam, az lesz a legjobb, ha felhívom. Megkérdezem tőle, hogy mi a baj, és ha kell, könyörgök neki, hogy szeressen. De ne félj, nem tettem meg, mert ahogy a kezembe vettem a telefont, rögtön beugrott, hogy nem is vele, hanem Ügyfél Alexszel beszéltem. Basszus, Ügyfél Alexnek mondtam, hogy szeretlek, és ő nem viszonozta. Olyan, de olyan boldog vagyok most! Alex szeret engem!

Nevetve tettük le a telefont, és szokás szerint nem tudtunk megbeszélni egy sütizős-kávézós csajos délutánt sem. Mert az élete épp egy olyan szakaszban van, amikor búgócsigaként pörög a szerelem körül. Boldog bolond...

Szóval, csak vigyázat! Amikor szerelmes vagy, egy időre szabadságra megy a józan ész. Megvan ennek a maga biokémiája, le lehet írni tudományos képletekkel, de szerelmesen ugyan kit érdekelnek ezek a dolgok? Fenébe a tudománnyal, hormonokkal, enzimekkel! Fenébe mindennel! Szerelmes vagy, és semmi mást nem akarsz, csak ezt azt elvarázsolt állapotot és őt. Örökre.

Vicces képek a szerelem igazi arcárólhttp://www.she.hu/herself/20171115-hazassag-parkapcsolat-szerelem-igazi-arca-jonas-zsofi.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shuttertsock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.