szex Molnár Csanád pénz sugar daddy biztonság támogatás sugar baby
Érdekes és sokak számára felháborító az a kapcsolatforma, amiről egyik ismerősöm számolt be a minap. Meglepődtem rajta, mert azt hittem, teljesen remete életet él, és nem fordít semmi másra időt, csak magára és az utazásaira.

László jól menő vállalkozást működtetett. Elért egy olyan életszínvonalat, aminek köszönhetően sokak szemében irigység csillogott. Nem tudtak róla semmit, nem ismerték igazán. Még ifjú korában megözvegyült - ott állt 30 évesen egy megüresedett házban, amit végül eladott, hogy ne legyen olyan fájdalmas minden otthon töltött napja a feltörő emlékek miatt. A befolyt összegből vett egy kétszobás lakást és elindított egy vállalkozást, az pedig később akkorára nőtt, hogy olyan életet élhetett, amiről sokan még csak álmodni sem mernek...

Mindene megvolt, ezért egyre többet tudott utazgatni is: olyan mesébe illő helyekre jutott el, amik az utazási magazinok címlapjain szerepelnek. Egyvalamiben nem volt csak sikere: a felesége után soha többet nem tudott olyan párkapcsolatot létesíteni, amit őszinte szerelem táplált volna.

Azt mondta, ő már senkit nem akar - és nem is tud - úgy szeretni, mint Évát, aki egy autóbalesetben vesztette életét - ráadásul úgy, hogy 6 hónapja a szíve alatt hordta szerelmük gyümölcsét.László számára minden véget ért, szinte a világvégét jelentette, hogy egyedül maradt. Persze, újrakezdte az életét, de szerelemmel szeretni nem tudott többé.

Mindezek ellenére benne is megvolt a vágy, hogy legyen egy nő az életében, akivel találkozgat, és aki valamilyen mértékben része a mindennapjainak. Sok évig nem volt senkije, aztán amikor betöltötte az 50. évét, rádöbbent, hogy totál egyedül van és szeretne ezen változtatni... Ekkor ismerkedett meg Annával. A lány egy ismerőse cégénél dolgozott, hogy fizetni tudja az egyetemi tandíját. Lászlónak megtetszett a fiatalossága, az életereje. Kicsit Évát, az elhunyt feleségét vélte felfedezni benne.

Forrás: Shutterstock

Egyre többet találkoztak, beszélgettek, míg végül felajánlotta neki, hogy szívesen segíti anyagilag, hogy ne kelljen a tanuláson kívül másra koncentrálnia. Cserébe csak annyit kért, hogy legyen vele és kísérje el az utazásaira. Nem a szex motiválta - sosem volt az a csajozós típus, egy kezén meg tudta számolni, hány nővel volt kapcsolata.

Ettől függetlenül idővel testi kapcsolat lett köztük, de ezzel inkább Anna "ajándékozta" meg. Nem László törekedett rá, hiszen ő inkább csak társra, kísérőre vágyott, nem pedig ágyasra.

Mondanom sem kell, mindketten számos ítéletet, kritikát kaptak. Lászlót egyenesen vén hülyének nevezték az ismerősei, Annát pedig lekurvázták azért, mert ilyen kapcsolatban vannak. A férfi rokonai attól tartottak, hogy a "kiscsaj" majd lenyúlja a vagyonát, és akkor nekik semmi nem marad, mert ő lesz a majdani örökös is. Anna saját korabeli ismerősei pedig sárgultak az irigységtől, mert egy egyetemista sem élhetett úgy, mint ő.

A baráti kapcsolataik is megszakadtak: kiközösítették őket azokból a körökből, ahol régebben szívesen látott emberek voltak. Ám megmaradtak egymásnak - külön éltek ugyan, de sok időt töltöttek együtt.Anna abban a lakásban lakott, amit Lászlótól kapott ajándékba. Szorgalmasan tanult, sikeresen elvégezte az egyetemet, és sikerült elindítania a karrierjét egy ügyvédi irodában.

Azóta is a pártfogójaként tekint Lászlóra. Tartják a kapcsolatot, időnként beszélnek, találkoznak is egymással. Különleges viszony az övék, és azóta sem törődnek azzal, hogy mit gondolnak mások a döntéseikről.

Én nem prosti vagyok, hanem Sugar Babyhttp://www.she.hu/herself/20170329-prostitualt-sugar-daddy-sugar-baby-luxusprosti-elete-donteshozatal.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.