szex Molnár Csanád pénz önbecsülés feleség ajánlat tisztességtelen
Egy igazi tisztességtelen ajánlat volt, amit Péter kapott. Szinte minden úgy történt, ahogy abban az amerikai filmben. Azzal a különbséggel, hogy itt nem egy éjszakáról, hanem egy már meglévő kapcsolat folytatásáról volt szó.

Azt hitte, ilyen ötlet csak a regény- és forgatókönyvírók fejében kel életre, és a valóságban nem történhet meg, legalábbis vele biztosan nem. Tévedett, mégpedig hatalmasat. Az élet rácáfolt. Rosszkor volt rossz helyen...

Adva van egy, a harmincas éveit épp megkezdő házaspár, majdnem 10 év együttéléssel a hátuk mögött és két gyerekkel az oldalukon. Úgy éltek, mint sokan mások, nem volt palotájuk, csak egy öreg házuk, az autójuk meg majdnem nagykorú. Nélkülözniük nem kellett, de azért meggondolták, hogy mire mennyit költenek. Az ő kapcsolatuk is oda jutott, mint sok másik: elveszett a korábbi varázs. Már csak takaréklángon pislákolt a szenvedély, ami főleg az asszonykának okozott szenvedést.

Ekkor lépett be a képbe László, aki ugyan nős ember volt, de rossz házasságban élt, és az otthoni hiányosságokat diszkrét kapcsolatokból igyekezett pótolni. Jól menő céget volt, és annyi pénze, hogy már azt sem tudta, mire költse. Persze a figyelem- és szeretethiányos feleségnek nagyon imponáló volt az érdeklődése, hiszen az otthon kapott törődés édeskevés volt ahhoz, hogy jól érezze magát.

Románcuk titokban bontakozott ki, majdnem egy évig senki nem tudott a kapcsolatukról. Egyszer viszont szemtanúi voltak egy kisebb balesetnek, és maradniuk kellett tanúskodni. Éppen Péter egyik jó barátja helyszínelt, aki kötelességének érezte, hogy szóljon: egy idegen pasival látta a nőt. Ekkor gyúlt fény Péter fejében.

Forrás: Shutterstock

Először csak keserűséget érzett, pont úgy, mint mindenki, akinek tudomására jut, hogy csalja a párja. Aztán ez változott - már bosszúra, elégtételre vágyott. Elhatározta, hogy keresztbe tesz a házasságukba befurakodó féregnek. Megfenyegette Lászlót, hogy ha nem szakítanak, akkor kinyitja a száját, és felvilágosítja a mit sem sejtő nejét a sztoriról.

A csaló ettől beijedt, mert ugyan régóta nem szerette, nem becsülte a párját, de válni nem akart a vagyonmegosztás és a hercehurca miatt. Végül egy mindennél ocsmányabb ajánlattal állt elő. Azt mondta, "megveszi" Pétertől a feleségét. Lefizeti, ha tartja a száját, és áldását adja a köztük lévő titkos kapcsolatra...

Nem tudom, mi járhatott Péter fejében, mikor elfogadta ezt az ajánlatot. Talán az asszony iránti harag motiválta. Azt hiszem, meg akarta alázni a döntésével, éreztetni, mennyire nem jelent már semmit számára az árulása miatt. Zsebrevágta a pénzt, majd megvetően szemet hunyt a viszony felett. Mondanom sem kell, a házasságuk válással végződött.

De így sem tudta megemészteni, hogy jó ideig részese maradt egy szerelmi háromszögnek és eladta az emberi méltóságát. Megkeseredett lett, becstelennek és tisztességtelennek tartja magát. Azóta is így él. Egyetlenegyszer választott rosszul az életében, de úgy tűnik, ez örökre megpecsételte a jövőjét...

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.