szerelem Szegő Lindi tulajdonság kibeszélő hétköznapi magazin párkapcsolat érzelmek
Kudarc vár rád, ha nem figyelsz a jelekre, azokra a kicsi, apró elejtett utalásokra, amelyekkel kezelni tudsz egy nőt.

Kudarc vár rád, ha a tévé távkapcsolóját nyomkodod, és nem veszed észre azokat a sértő odaszólásokat, amelyeket talán nem szándékosan tolsz az arcába, amikor éppen olyanod van. Kudarc vár rád, ha nem értesz a csendből, abból a lábujjhegyen beosonó közömbösségből, ami némán ordítás, a szemed előtt villogó tábla: valami nincs rendben!

Kudarc vár rád, ha nem hallod meg a dacos szavak mögött megbúvó fájdalmat, ha elfelejted, mi az a tisztelet, ha elhanyagolod, és magától értetődőnek tartod, hogy ott van melletted. Nem kell, hogy folyamatosan vele foglalkozz, hiszen neki is megvan a saját élete. De társa kell, hogy légy, olykor a jelenléted is elegendő ahhoz, hogy tudja: nincs egyedül.

Kudarc vár rád, ha elbagatellizálod a vele történteket, amikor úgy lép be az ajtón, hogy azt a kis burkot keresi, ahol megnyugodhat, ahol zajongó lelke megnyugvásra lelhet. Nem kell, hogy minden percben figyeld a rezdüléseit, mert a túlzások sosem jók. Vannak férfiak, akik annyira a nyakára ülnek, hogy már a fulladásig "szeretik" a nőt. Aztán a nő az angolna kecsességével és síkosságával kicsusszan a kezük közül, és kapkod az éltető levegő után. Ez vajon kinek a kudarca?

Kudarc vár rád, ha nem adsz neki időt, hogy igazán megismerjen, és magától akarjon melletted lehorgonyozni. Ha sürgeted, nem biztos, hogy jó kapcsolatot kapsz cserébe, sőt, sanszos, hogy a túl sok csiszolódás és súrlódás neked sem lesz ínyedre. Mindent tudj róla, de leginkább magadról! Feltétlen őszinteséggel kell, hogy szembenézzetek magatokkal, és hogy a másik darabkái illeszkednek-e a tieiddel - a különbözőségeteket is számba véve.

Forrás: Shutterstock

Ha vannak olyan dolgok, amelyekre egyértelmű nem a válaszod, ne simulj be csak azért, mert jó vele a szex, mert egy idő után nem az lesz az elsődleges összetartó kapocs köztetek! Ha megalkuszol, vagy nem vagy őszinte magaddal, kudarc vár rád. Ha elfeledkezel arról, hogy az elején a nő is a legjobb formáját próbálja mutatni neked, akkor irreális elvárásaid lesznek vele szemben - amit nem biztos, hogy a hétköznapokban is képes teljesíteni. Így a fejedben lévő megrajzolt kapcsolat ábrándja is kudarcra lesz ítélve.

Mert lehet, hogy az a nő, akit hetente kétszer látsz tűsarkokon tipegni, előtted tangabugyiban ellibbenni, nem biztos hogy ezt a formáját képes nap mint nap prezentálni. Azon egyszerű oknál fogva, mert az élet nem egy erotikus szexfilm. Ha nem vagy képes a kanapén ülő hétköznapi külsővel kukoricát evő és filmet néző nőt szeretni, vagy azt, akinek akkor már nemcsak a tűsarkait látod, hanem a cipő által feltört lábát is, akkor ismételten kudarcra vagy ítélve.

Ha valaki csak az istennőt szereti meg, és a végén kap egy esendő, hétköznapi nőt, és megkérdezi, hova lett az a démon, akibe beleszeretett... az vajon kinek a kudarca? Elárulom, és lehet, hogy ezért nyakamat szegik: ez bizony a férfi kudarca.

A Nő tükör: visszatükrözi a bánásmódodat, a törődésedet, az arcában megláthatod önmagadat. Mindazt, amit tőled kap, rajta és benne lesz. Te adod az alapot, a nő erre építkezik. És mint tudjuk, csak biztos és jó alapra épülhet rendes ház. Ezért hát bánj jól vele, ha már őt válaszottad! Azt kapod vissza, amit adsz. Nézz a kanapén ülő kócos nőre! És lásd meg benne azt, akit egykoron megszerettél! Ha ez nem megy, akkor kudarc vár rád...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.