Diane Keaton színésznő nagyasszony példakép férfifaló
Diane Keaton igazi férfifaló! Ő a megközelíthetetlen, megszerezhetetlen és ellenálhatatlan nagyasszonya Hollywoodnak. Igen, a mosolygós, vicces - néha kicsit esetlen - 70 éves Diane-ről beszélek. Szerintem az egész szerkesztőség nevében mondhatom: szinte a végletekig rajongunk érte, hiszen őt nem lehet nem szeretni!

Azonban nem csak minket ragadott magával ez karizmatikus jelenség, hanem gyakorlatilag mindenkit, aki valaha is a közvetlen környezetébe került. Ő - a bő férfinadrágok koronázatlan királynője - a kétlábonjáró bizonyítéka annak, hogy az igazi férfiaknak nem az agyonműtött, kicicomázott Barbie babák kellenek!

Forrás: AFP

A mi drága szinésznőnk ugyanis hírhedt szeretőinek és párkapcsolatainak végeláthatatlanul hosszú listájáról! Talán sokan nem tudjátok róla, de egyike azon színésznőknek, akik képtelenek voltak feláldozni magukat a házasság oltárán.

Ó, Diane. Bár érthetnénk, hogy annyi téged ostromló, remek férfi közül, miért nem lehetett egyik sem méltó ahhoz, hogy feleségül vegyen! Mi gondolkodás nélkül hozzámennénk bármelyikhez - vagy az összeshez! Akár egyszerre is!

Itt van például Woody Allen, akivel 5 évet töltöttél együtt. Talán nem rendezett neked elegendő jó filmet, hogy férjeddé fogadd?!

Forrás: AFP

Számomra azonban a legnagyobb meglepetést mégis csak Al Pacino okozta. Karrierjük kezdetén, olyan bájosak és olyan hamvasak voltak együtt...

Szintén 5 évet töltöttek egy párként. És hát valljuk be, ki ne menne hozzá Al Pacinohoz? Ki? Nos hát... Diane.

Na, és Michael Douglas? Talán neki azért csak sikerült nem? Nem, neki sem. Akkor talán Morgan Freemannek? Hát nem.

Forrás: AFP

Persze még ezen kívül is rengeteg pletyka terjengett Dianeről és aktuális filmbeli partnereiről. Összejöttek? Nem jöttek össze? Az igazságot csak Diane tudhatja, de ő ezt egyetlen mondattal elintézte:

Interjúi során nyíltan beszél szexuális frusztráltságról, titkolni se próbálja, hogy elképesztő módon rajong Justin Bieberért, és egyik célkitűzése jelenleg, hogy minél több férfi csókolja meg őt a filmvásznon.

Íme néhány kipipált név erről a listáról:

  • Michael Douglas
  • Keanu Reeves
  • Tom Cruise
  • David Beckham
  • Robert Redford
  • Ryan Gosling
  • Bradley Cooper

Felhívnám a figyelmeteket, hogy Diane mára már 70 éves, és ezek az interjúk nem a múltban készültek! Azt hiszem joggal tehetem fel a kérdést:

Ki ne szeretne Diane Keaton lenni?

Diane Keaton, az örök szerelmes, a nyughatatlan, a stílusikon, anya és szerető, színész és rendező, producer és forgatókönyvíró, egy ízig-vérig igazi és szerethető Nő!

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.