divat ősz hogyan hordjuk farmer fashion
Azt hiszem, azt már az elején leszögezhetjük, hogy a farmer mindig képes megújulni. A tervezők évről évre újabb és újabb értelmet adnak a végtelen kékség összes árnyalatában fellelhető anyagnak, így mindenki megtalálhatja a testalkatához, stílusához és a szívéhez legközelebb álló darabokat. A farmert pedig mindenki szereti! 

A szaggatott farmernadrág az elmúlt években olyan kultikus darabbá nőtte ki magát, amely ma már a hétköznapokban is mindig mindenhol jelen van. Bár úgy tűnik, hogy a lyukak évről-évre egyre nagyobbak, elnyűhetetlenül tartja magát vagánysággal és bohém beütéssel kiegészítve outfitünket.

A testre simuló skinny, a lazább boyfriend és a kényelmes oversize fazonok után, most újra a szűkebb szabásokon és az egyenes vonalakon van a hangsúly, amelyek optikailag nyújtják az alakot. Régen egy szetten belül sokszor csak egy farmerből készült darab szerepelt, most pedig az a menő, ha tetőtől-talpig farmerbe bújunk!

Forradalmi pillanat volt az első bikini és az első ballonkabát, de imádtam a Ray Ban farmerszövettel díszített napszemüvegét is. Talán nincs is már új a nap alatt, szinte minden formában láthattuk a nagy visszatérőt, de most derítsük ki, hogy ebben a szezonban mitől lesz megunhatatlan a farmer.

Jöjjenek a legkreatívabb változatok!

Az idei év egyik nagy kedvence az eldolgozatlan szélű farmer

Akár ti is könnyen átalakíthattok egy régebbi kedvencet, csak vágjátok le az alját és hagyjátok, hadd rojtosodjanak kedvükre a szálak. A bokavillantó nadrágot egy rafinált bokacsizmával tehetitek izgalmasabbá.

Forrás: Europress/Getty Images

A hímzésekkel és festékfoltokkal díszített változatok a denim mókásabb arcát mutatják

Ezekkel te is könnyedén megvillanthatod játékos oldalad! A nadrágod szárán vagy a dzsekid hátrészén kedvenc feliratoddal is üzenhetsz a nagyvilágnak.

Forrás: Europress/Getty Images

Valami régi és valami új

A strasszokkal és gyöngyökkel kirakott mutatós Alexander McQueen és Dolce&Gabbana darabok a farmert az haute couture magasságába emelték, Marc Jacobs pedig a brossokkal teletűzdelt farmer dzsekire szavazott. Tavaly is imádtuk őket, idén újabb műalkotásokkal gazdagodtunk a Viktor & Rolf jóvoltából.

Forrás: Europress/Getty Images

Volt idő, amikor bűnnek számított több árnyalat keverése...

A patchwork farmereknél viszont alapszabály, hogy a sötét- és világoskékek egymás mellett szépen megférnek. A foltokat saját kezűleg is varrhatjátok vagy ragaszthatjátok, minél többféle színt tesztek egymás mellé, annál jobb lesz a végeredmény. Bevállalós csajoknak szigorúan tiarával!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.