divatbemutató Halloween Moschino divat fashion
Nyakunkon a Halloween, itt az ideje néhány ötletet gyűjteni a jövő heti bulihoz! Máris mutatom a Moschino legfrissebb kollekcióját, mely igazán látványos és hátborzongató lett. Ha elkel egy kis segítség a jelmezetekhez, itt garantáltan találtok egy kis inspirációt.

A divatvilág fenegyereke, Jeremy Scott egy fura, elhagyatott padlásra álmodta meg bemutatóját, ahol barokk kristálycsillárok, perzsaszőnyegek, poros festmények, hatalmas aranykeretes tükrök, sőt még egy kitört lábú zongora is található. Nos, a helyszín adott, adjuk meg a dress code-ot: legyen mindenki kellőképpen kísérteties, de maradjunk a high fashion szintjén. Lássuk mit lehet kihozni a dologból!

Füstölő szoknyák, kiégetett ruhák, frakk egy kissé megviselt cilinderrel, tüllbe bugyolált fejek, csillár ruha – mit mondjak, elég szürreális lett a felhozatal. És akkor még nem is beszéltem a kristályokkal és láncokkal kirakott csontvázakról, illetve az eltévedt hercegnőkről, akik szintén kaptak meghívót az estére...

Nem marad más hátra, elő a gyufákkal és az öngyújtókkal, kezdjétek el gyártani a jelmezeteket, hiszen nem lesz menőbb idén Halloweenkor, mint beöltözni egy Moschino ihletésű darabba!

Forrás: Europress/Getty Images

Forrás: Europress/Getty Images
Forrás: Getty Images/Pietro D'aprano
Forrás: Europress/Getty Images
Forrás: Getty Images/Tristan Fewings
Forrás: Getty Images/Tristan Fewings
Forrás: Europress/Getty Images
Forrás: Getty Images/Pietro D'aprano

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.