divat ősz garbó pulcsi hideg szoknya fashion
Rohanó reggelek jolly jokere a szoknya-garbó páros, amit még az első kávé megivása előtt is lazán kiemelhettek a gardróbból. Mikor hűvösebbre fordul az idő, engem mindig kellemes érzéssel tölt el egy puha kötött pulcsiba burkolózni, a szoknyáról pedig - hála a vastag harisnyáknak -, a szomorkásabb idő beköszöntével sem kell lemondanom. Bár a fashionisták általában a klasszikus fekete-fehér-bézs háromszögben gondolkoznak, egy-egy különleges árnyalat élénkséget visz az outfitbe: próbáljátok ki a mustárt, a bordót, a türkizt és a lilát!
Forrás: Getty Images/Christian Vierig

Miniszoknya

Induljunk a legrövidebb hossztól, jöjjenek a combvillantó miniszoknyák!

Ha bátran megmutatnátok csinos lábaitokat a nagyvilágnak, akkor ezt mindenképpen egy applikált aljú vagy egy asszimmetrikusan felsliccelt bőrszoknyában tegyétek! Felülre jöhet egy állig hanyagul felhúzott nyakú garbó, és ne feledkezzetek meg a hosszú combcsizmákról sem! ;)

Forrás: Europress/Getty Images

Ceruzaszoknya

Ugyanilyen szexik a testet követő hosszú ceruzaszoknyák is!

Ezekhez betűrve vagy a szoknya fölé engedve is csinos a pulóver. Itt megengedhető egy kis csalás: garbó helyett egy pulcsi alól kikandikáló blúz stílusossá teszi a megjelenéseteket.

Forrás: Europress/Getty Images

A-vonal

Idén az A-vonalú maxi szoknyák és a kívül teljes hosszában hagyott, kötött pulóverek számítanak a legtrendibbnek!

Bátran kísérletezhettek mintákkal, de a szetten belül elég, ha a garbó vagy a szoknya mintás, a többi ruhadarab maradjon semleges. A nőiességet a magas sarkú csizma adja, aminek csak a boka része látszódik ki a szoknya alól.

Forrás: Europress/Getty Images

Övek

A lezserség nem tetszhet mindenkinek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, hangsúlyozd a derekad egy vékony övvel, így nőiesebb lesz az összkép. Kapj fel hozzá egy pár magas sarkú bokacsizmát és a garbód nyakát ezúttal is húzd fel az álladig, hadd melegítsen!

Forrás: Europress/Getty Images

Pörgős

A pörgős szoknyák is divatosak ilyenkor. Biztosra mehettek, ha a klasszikus feketében vagy a semleges fehérben gondolkoztok, ebben az esetben viszont a kiegészítők lehetnek bohókásak és színesek!

Forrás: Europress/Getty Images

Szőrme

Az eddigi szettek is azt mutatják, hogy a pulóver és a szoknya együttese cseppet sem számít hétköznapi viseletnek, de ha ezen felül még egy kis plusz szeretnétek, akkor egy szőrme stólával koronázhatjátok meg igazán a szetteteket. Na meg egy napszemüveggel, ami ápol és eltakar!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.