Lady Gaga fehérnemű bugyi férfi melltartó törzsi tanács vélemény Victoria's Secret angyalok
A mi Sanyiink egyszerűen annyira sokoldalú, hogy el se hisszük! Kiderült ugyanis, hogy a lelke mélyén ott szunnyadt a divatszakértő is! Minő meglepetés, hogy ez csak most derült ki, amikor az volt a kérdés, hogy ki írjon a Victoria's Secret divatbemutatóról... Ki gondolta volna, hogy ilyen elkötelezett híve a fehérnemű trendeknek?! :D

Az első gondolatom az volt, hogy Csingacsguk, amikor összehívta a törzsi tanácsot, körülbelül arra számított, hogy ilyen cuccokban jelennek majd meg a vének. Persze a véneknek nem a tökéletes fenék és a feszes keblek látványának csillogtatása volt az erősségük, de Csingacsguk nem is a Victoria's Secret fehérnemű bemutatójának céljából hívta őket össze. Bár szomorú sorsát ismerve így utólag ezt talán már bánja.

Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

Maga a bemutató férfi szemmel nézve: nagyon mű.

Nekem valahogy nem életszerű, hogy egy ilyen viseletben az asszony otthon megfőz egy pörköltet, vagy leugrik a boltba. Viszont cirkuszi artistákon papagáj szelídítés közben minden további nélkül elfogadható cuccok lennének.

A jelmezek ugyanakkor kreatívak, főleg egy kék szettben és sárkány jelmezben pompázó nő fogott meg: a Dragon Of House-t, eddig máshogy képzeltem.

Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztárokkal kicsit bajban voltam, mert Bruno valahogy egy elhízott afroamerikai óvódás benyomását kelti a pálcika vékony, de toronydarut megszégyenítően magas lányok mellett. Igaz a majd' 30 centis sarkak - amelyek önmagukban is alkalmasak lennének egy kisebb afrikai állam lázadóinak megfékezésére - ebben jócskán segítenek.

Lady Gaga meg a legszolidabb teremtése volt a shownak, ami azért valahol jelzi, hogy a fehérnemű divat nem a tundrabugyik irányába tolódik.

Forrás: 2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Amúgy a nők szépek, párduc testükön hiba nincs - textil se sok. Az anyag felhasználás ár-érték aránya, nyilván még mindig nagyon fontos a tervezőknek. Hiába, válság van, kevésből kell kihozni sokat.

Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

A keblek természetes szögben állnak, nincsenek középre zsúfolva mint falu széli boltban az akciós csirkefarhát. Úgy gondolom az igényes nők előtt újra ott a lehetőség, hogy egy-egy mívesebb darabbal feldobják a hétköznapok egyhangúságát, és ki-ki merészsége szerint tud majd választani első randira és válóperes tárgyalásra is megfelelő szettet.

Forrás: Getty Images/Dominique Charriau

A divat idén sem fogja megakadályozni a kreatív fehérnemű választást, és nekünk férfiaknak bizony igen kellemes elfoglaltságunk lesz ezekből a darabokból kivarázsolni a szeretett nőt.

Már ha szeretjük a szatén, csipke vagy pamut darabokat. És a párunkat. Vagy ha ő szeret minket.

Mert azt gondolom uraim, ha a kedvesünknek ilyen fehérneműk sorakoznak a szekrényébe, de mellénk mindig csak nagyi bugyiban bújik, akkor komoly bajban vagyunk. Valaki más viszont nagyon boldog...

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.