öltözködés outfit szilveszter Gábor Zsazsa díva stílus
Mit szólnál ahhoz, ha idén szilveszterkor csinálnál valami őrültséget? Na jó, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, ezt szigorúan az öltözködés keretein belül értettem. Például lemásolhatod egy vérbeli díva stílusos megjelenését!

Rúgd fel a szabályokat erre az éjszakára, és tegyél valami olyat, amit eddig nem mertél! Nem az a lényeg, hogy valami eget rengetően nagy változás legyen, hanem hogy kicsit kimozdítsd magad a komfortzónádból!

Vegyél példát Gábor Zsazsáról! Múlt héten ment el a magyar színésznő, aki még csillagot is kapott a Hírességek sétányán, Hollywoodban.

A botrányos életű ikon kilencszer ment férjhez, és soha nem bánt meg semmit. Jöhetnek az úri bolondságok, a hóbortos bohém kellékek – minden, ami segít, hogy mindenki téged irigyeljen a szilveszteri buliban!

Mi így búcsúzunk Gábor Zsazsától és ettől az évtől!

Masni

Forrás: AFPforum/Getty Images

Hosszú kesztyű

Kevés szexisebb dolog van a kiegészítők között, mint a hosszú kesztyű.

Az etikett szerint nem illik a kesztyűn kívül hordani az ékszereket, bár az órától eltekintve, ezt a szabályt – Monroe után szabadon – figyelmen kívül hagyhatjuk.

Forrás: Getty Images

Csipke

Buja, érzéki, pont annyira áttetsző, mint amennyire kislányos. Hát igen, egy kombinészabású felsőben vagy ruhában kényelmesen átbulizhatod az éjszakát. És a pasidnak is maradandó lesz ez az este!

Forrás:AFPforum/Getty Images

Tollak

Ha valami tollas van rajtad, nem néz egyből mindenki madárnak. Inkább irigykedni fognak!

Forrás: AFPforum/Getty Images

Fodrok

A fodrok és a mély dekoltázs még mindig a legtitkosabb fegyverek egyike. Vesd be őket bátran!

Forrás:Getty Images

Fejdísz

Fejdíszt hordani 2016-ban hóbort? Dehogyis! Az év utolsó éjszakája megérdemel egy tiarát vagy egy kecses kalapszerű ékszert.

Forrás: AFPforum/Getty Images

Ékszerek

Bizony, ahogy Marilyn Monroe is énekelte, a gyémántok a lány legjobb barátai. Na jó, a becses másolatokat sem utasítjuk vissza. Ide velük!

Forrás: AFPforum/Getty Images

Műszempilla

A végeredményt megspékelhetitek egy hatalmas műszempillával. Tuti, hogy a bókok nem maradnak el!

Forrás: Getty Images

Nyitókép: AFP

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.