tél sapka sál kiegészítők hideg divatosan tippek kesztyű fashion
Nem tudom, ti mennyire vagytok fázósak, de nekem néha már az az érzésem, hogy nem tudok eléggé felöltözni. Hiába a három réteg ruha, a thermo harisnya, kezemben a forralt bor, didergek mint egy hóember.

Szóval divat ide vagy oda, szükség van a jó öreg sapka-sál-kesztyű hármasra is. Megszokhattuk már, hogy ami praktikus, az általában nem divatos - vagy fordítva. De ez a téli kiegészítőkre egyáltalán nem igaz! Bizony, léteznek csinos változatok az utcai divatban és a kifutókon egyaránt. Mutatom is, hogy mivel tudtok villogni a fagyos utcákon.

Forrás: Getty Images/Melodie Jeng

Sapkák


A sima, egyszerű kötött vagy kasmír sapka az alapviselet, ha beköszönt az igazi tél. Mindenféle színben fellelhetők, vékonyabb vagy vastagabb változatban, minden igényt kielégítve.

Például itt vannak a túlméretezett usánkák, a szőrme kucsmák és az ultranőies bársonyturbánok, amik az 1920-as években oly kedveltek voltak.

Forrás: Getty Images

Viszlát gyermekkor, agyő bájos pompomok? Dehogyis! A kis szőrgombolyagok most menők csak igazán! Nemcsak a kötött sapkák, hanem a simlis változatok tetején is ott virítanak.

Forrás: Getty Images

Sálak

Az oversize sálak rendkívül praktikusak, nagyon melegek és sokféleképpen variálhatóak. Burkolózz beléjük, tekerd körbe őket többször a nyakadon vagy egyszerűen terítsd őket a válladra, mint egy poncsót. Ha nagyon fázós vagy, akár kettőt is egymásra vehetsz.

Forrás: Getty Images

Feltűnt a kifutókon egy furcsa trend is: megjelentek a steppelt sálak. Látványosak az tuti, de hogy mennyire melegítenek, afelől vannak még kétségeim... Egy próbát azért megér, főleg a masni!

Forrás: Getty Images

Kesztyű

Oké, hogy a zsebedbe rejted a kezed a zimankóban, de így nem láthatja a nagyvilág a menő kesztyűdet! Plusz a kesztyű nagyon hasznos, mert nemcsak melegít, hanem megvédi a kezeidet a hideg okozta kiszáradástól.

Idén télen a hosszú kesztyű a legdivatosabb - ez jó hír nekünk, fagyosszenteknek.

A puha gyapjú darabokat is imádom, mert annyira melegek! Újdonság viszont, hogy az utcai divatdiktátorok visszahajtva vagy lazán legyűrve hordják. Én azért maradok a jól bevált régi változatnál, így nagyobb felületen érzem a melegségüket.

Forrás: Getty Images

A bőrkesztyű szintén jelen van akár kézre simuló, akár bővülő változatban. A bélelt változatok jól jönnek a mínuszokban. Válassz élénk színű vagy dögös szegecsekkel díszített darabokat - ezek biztos nem fognak szembejönni az utcán!

Forrás: Getty Images

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.