divat outfit ruhák goldenglobe2017 film díjátadó fashion
Tegnap este rendezték meg az év egyik legcsillogóbb estjét Los Angelesben, a 74. Golden Globe díjátadó ünnepséget.

Az Arany Glóbusz-díj annyiban különbözik az Oscartól, hogy itt tv-filmek és sorozatok is kapnak jelölést, illetve a vígjátékokat és a drámákat külön díjazzák.

A gála házigazdája Jimmy Fallon volt, és a nyolcszoros Golden Globe-díjas Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille életműdíjat. Beszédében hangsúlyozta:

A Beverly Hilton Hotelben hemzsegtek a filmcsillagok, a glamúr mellett a Moet & Chandoné volt a főszerep. Na meg a legszebb, legkülönlegesebb és legérdekesebb kreációké!

Forrás: Getty Images

A Kaliforniai álom tarolt, de nemcsak a szobrok tekintetében, hanem a vörös szőnyegen is.
Emma Stone tündökölt a metál ezüst csillagokkal díszített Valentino Haute Couture estélyiben, melyet gyémánt ékszerekkel egészített ki. Ruth Neggacipzáros Louis Vuittonjában futurisztikus hatást keltett, míg Nicole Kidman egy kesze-kusza mintás ejtett vállú Alexander McQueenben jelent meg.

Forrás: Getty Images

A tavalyi év egyik meghatározó árnyalata a rózsakvarc volt.

A pasztell vonalnál maradtak a rózsaszín lelkek: Carrie Underwood virágos Iris Serban ruhában, valamint a szabályokat felrúgó Lily Collins, aki Zuhair Murad Couture estélyijét vörös ajkakkal koronázta meg. Az elmúlt években egy percet sem öregedő Naomi Campbellnek egy áttetsző és csillogó fekete betétekkel megbolondított félvállas Atelier Versace darabra esett a választása. Hiába, a párductestű modell még mindig csúcsformában van!

Forrás: Getty Images

A sárga szintén kedvelt a hírességek körében. Nemcsak tavaly, hanem idén is szívesen választották ezt az örök fényt jelképező színt.

Reese Witherspoon magasan felsliccelt Atelier Versace ruhája tökéletesen illett Doktor Szöszihez, a terhes Natalie Portman pedig Jackie Kennedy bőrében maradt kristályokkal díszített csónaknyakú Prada szépségében. Hogy a rafináltan dekoltált szexi vonal se maradjon ki, ejtsünk szót Emily Ratajkowski Reem Acra által tervezett darabjáról is.

Forrás: Getty Images

Hófehérkék nélkül sincs díjátadó, ezúttal sem maradt ki az ártatlanság szimbóluma.

Gillian AndresonJenny Packhamtől kölcsönzött egy csodaszép ruhát, míg az örök kislány Drew Barrymore egy bájos törtfehér Monique Lhuillierben pompázott. Sarah Jessica Parker megjelenését sokan nem értették, ő a pár hete elhunyt Leia hercegnőt megformáló Carrie Fishernek állított emléket a földet söprő Vera Wangben.

Forrás: Getty Images

Fekete-fehérben több, mint menő egy ilyen eseményre érkezni.

Evan Rachel Wood lelkes feministaként most sem hazudtolta meg önmagát, Altuzarra szmokingjában egyszerre idézte meg David Bowie-t és Marlene Dietrichet.Janelle Monae egy hatalmas pöttyökkel tarkított Armani Privé különlegességben vonult végig. És ha már szóba került a szmoking, a férfiak közül számomra Tom Ford vitte a pálmát tökéletesen szabott öltözékében.

Forrás: Getty Images

A nagy klasszikus, a fekete ultra modern vonalakkal született újjá. Blake Lively a fémbetétekkel díszített bársony Atelier Versace költeményét smaragdokkal társította. Amy Adams egy visszafogottabb csupa flitter Tom Fordban lépett a vörös szőnyegre, Kristen Bell pedig egy szintén flitterekkel díszített Jenny Packham szmoking ruhában.

Forrás: Getty Images

Zárásként pedig jöjjenek a rebellisek, akik soha nem akarnak beállni a sorba. És milyen jól teszik!

Brie Larson a vörös szőnyeghez öltözött Rodarte estélyijében,Olivia Culpo posztimpresszionista beütésű Zuhair Murad csodáját mindenki irigykedve csodálta, Sofia Vergara pedig a legbámulatosabb színésznő volt a szintén Zuhair Muraid által tervezett kreációban.

Forrás: Getty Images

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.