divatbemutató Daalarna esküvői ruha menyasszonyi ruha Paradise kollekció
A Daalarna tervezője, Benes Anita menyasszonyok százainak váltotta már valóra álmát azzal, hogy nagy napjukra elkészítette a tökéletes ruhát. Így nem volt titok: idén is hatalmas érdeklődés fogja övezni szokásos éves bemutatóját.

A zsúfolásig megtelt Millenáris Parkban egy kisebb dzsungel fogadott minket, amelynek díszletében a legújabb, Paradise névre keresztelt kollekciót láthatta a közönség.

Ez az év a Daalarnánál a hagyományos menyasszonyi trendekkel ellentétben az egzotikus minták, a könnyed anyagok, az érzékiség és a laza természetesség jegyében fog telni.

A szemfülesek eddig csupán kampányfotókon láthatták a ruhákat, de most végre élőben is megelevenedtek a kifutón, sőt, kiegészültek néhány színes és aprólékos gonddal elkészített csodával.

A show-t az esőerdők királynője nyitotta élénk színű tollakkal, pillangókkal és madarakkal a hajában. Nem nehéz beleszeretni egyik-másik darabba, hiszen valóban elbűvölőek. Az aprólékos kézimunkákkal, gyöngy applikációkkal és flitterekkel díszített csipkék olyanok, mint egy műalkotás.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A bemutatón a szerelem sokszínűsége is megmutatkozott. Az egzotikus virágok vibráló élénksége, a festett ecsetvonások határozottsága, a légies bokavillantó szoknyák és hosszú ruhák a szerelemmel átitatott nyári esték tökéletes viseletei.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A naplemente és az egzotikus madarak tollainak színe rózsaszín és tengerészkék változatban is bámulatosan fest. Képzeljétek el, ahogy egy lakatlan szigeten, a saját kis Édenkertetekben sétálgattok egy ilyen gyönyörűségben!

Forrás: Hirling Bálint - Origo

Most pedig lássuk, milyen a Daalarna menyasszony 2017-ben!

Szenvedélyes és csábító, ugyanakkor természetes és élettel teli. Az érintetlen természet féktelenségét és bujaságát ölti magára letisztult és kényelmes ruháiban.

Fátyolt nem visel, korallszínű ajkakkal, üde pírral és laza, leengedett hullámos hajjal lép elő saját paradicsomából, hogy kimondja párjának a boldogító igent.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ezek a menyasszonyi ruhák egyértelműen a nyarat idézik. A könnyed selymek, lágy esésű tüllök és a kellemes pamutcsipke felszabadító látványt nyújtanak.

A kollekció meghatározó színei - a vízkék, a felhőfehér és a tengerpart fehérhomokja - is mesebeli tájakra kalauzolnak.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A dzsungel virágait és indáit mintázó csipkemotívumok csak ott takarnak, ahol szükséges. A modellek virágba borult erdei tündérekként lépkedtek, és nemcsak természetességükkel, hanem érzékiségükkel is felhívták magukra a figyelmet.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

Kiegészítőkben a letisztultság dominált: egy-egy hangsúlyos fülbevaló vagy selyem virágokkal és kristályokkal tűzdelt fejdísz tette fel az i-re a pontot.

Az ékszerekért felelős Rienne Creations ezúttal a nem szokványos fekete, kék és fehér színekben gondolkodott. A ruhákra alig kerültek díszek, így jobban érvényesültek az alapanyagok, és nagyobb fókuszt kapott egy-egy derekat hangsúlyozó színes kristályokkal kirakott öv.

Pont ennyi csillogás kell a visszafogott szépséghez! Igazi kuriózum volt a többféle színben felbukkanó színjátszó organza anyag. Az ebből készült kreációk a párás esőerdők hatalmas, fénylő leveleit idézték.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

A kulcscsontig merészen kivágott dekoltázs szexi, ugyanakkor nagyon trendi is.

Nőiesebb alkatú hölgyeken is jól mutatnak ezek a ruhák, a V alakú csipkerátétek pedig optikailag is becsapnak: keskenyítik a derekat és a vállakra irányítják a figyelmet.

Ezt a vonalat még tovább lehet fokozni a korallszínű ajkakkal, vagy a dzsungel virágaira emlékeztető tüzes piros fülbevalókkal, amelyek egy buja, érzéki Paradicsomba csalogatnak.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

Nagy kedvenceim a romantikus csipkefodrok, így szinte tapsoltam örömömben, amikor megláttam, hogy a kollekcióban néhány ilyen ruha is helyet kapott. A vállakat szabadon hagyó, mélyen dekoltált fazonok könnyedek, egy nyári esküvőre tényleg telitalálatnak bizonyulnak!

Forrás: Hirling Bálint - Origo

Nemcsak könnyed, hanem formabontó ruhákat is láthattunk. A derékig felsliccelt, vagy a zsebekkel kiegészített szoknya praktikus, és bármilyen felsőrésszel jól kombinálható.

Anita azért a valódi hercegnőkről sem feledkezett meg: a kézzel festett, virágokkal tuningolt, álomszép organza ruha pont nekik való.

Forrás: Hirling Bálint - Origo

Nyitókép: Hirling Bálint - Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.