divat outfit megújulás vintage neccharisnya oversize felső farmerdzseki stílus
Tavaly még azt hittem, hogy csak álmodom, amikor tinikorom borzasztóan cikinek tartott cuccait láttam magam körül az üzletekben. Most már látom, hogy ez nemcsak múló hóbort, hanem a könyörtelen valóság...

Sebaj, próbáljuk mindenből kihozni a legjobbat! Harminc fölött az ember már nem csinál hülyét magából, de azért vannak olyan cuccok, amiket bátran hordhatok anélkül, hogy megszólnának érte. Ősszel már megmutattam nektek, hogy mik azok, amik nem számítanak cikinek - most újabb trendekkel egészítem ki a palettát.

Forrás: Getty Images/Christian Vierig

Neccharisnya

A neccharisnya talán a legkevésbé megosztó az összes "divathóbort" közül. Mivel többféle méretű lyukakkal is előfordul, így biztos, hogy te is megtalálod a kedvedre valót. Kicsit grunge beütésű, ha motoros csizmával és szakadt sorttal vagy lakk minivel párosítod, de a farmerod derekánál és lyukas részeinél is villanthatsz.

Ha egyhangúnak titulálod a rombusz alakú mintákat, akkor van egy jó hírem: már csillagokban is fürödhetsz, sőt kétféle necc találkozásából született izgalmas darabokat is találsz a Calzedonia tavaszi kollekciójában.

Forrás: Getty Images/ Calzedonia

Vintage bandapólók

Bár tavaly a trendfigyelők kijelentették, hogy a bandapólók csillaga végleg leáldozott, idén még mindig előszeretettel hordják az utcai stílus királynői. Ha csak egy pici vagánysággal akarod megspékelni az elegáns ruháidat, akkor adj hozzájuk egy kis fricskát egy bandapólóval! A végeredmény egy csipetnyi szemtelenség és maszkulin hatás lesz.

A kedvenc magas sarkúd, egy rojtos aljú farmer és egy ilyen póló randevúja a legkúlabb szett, bőrszoknyával pedig maga a megtestesült punk romantika. Erre a frankó AC/DC pólóra a H&M-ben csaphattok le!

Forrás: Getty Images / H&M

Felvarrók

Régebben a felvarrókat arra is használhattuk, hogy egy-egy kopást, lyukat vagy foltot eltüntessünk. A patchek ma már díszekké léptek elő, és minél több található egy ruhadarabon, annál menőbbnek érezheted magad. A vasalható változatokkal a fiatalság egy szeletét is magadra öltheted.

Szupertrendi farmeren, dzsekin, sőt, még cipőn és zoknin is. Ugorj be a Calzedonia valamelyik üzletébe, és találd meg a kedvenced az 5 darabos szettek között!

Forrás: Getty Images / Calzedonia

Melltartó mint felsőruházat

A melltartók, illetve fehérnemű hatású bralette-ek szintén dobogós helyet kaptak a slágerlistákon. Az áttetsző felületek és a nude hatás összjátékának köszönhetően a melltartó mint felsőruházati trend jelenik meg, és az sem baj, ha kissé kivillan egy V-nyakú felső vagy egy kigombolt ing alól. Egy mutatós csipkedarabot könnyedén hétköznapivá is tehetsz, ha egy fehér pólóra veszed rá.

Idén a kényelem és a természetes formák ünneplése áll a középpontban, na és a modern nyomatokkal, hímzésekkel feldobott csipke, amelyekből kedvedre válogathatsz a Tezenis üzleteiben.

Forrás: Getty Images/ Tezenis

Oversize farmerdzseki

Bármennyire is nehéz elhinni, ez a kabátfazon mindenkinek jól áll! Kicsit nagy, kicsit hosszított, ápol és eltakar, és mindemellett rendkívül vagány! Szoknyával, csipkeruhával vagy pántos overallal akár még elegánsnak is nevezheted, ha egy csini táskát is mellédobsz.

Az ünneplő jellegű fekete nadrág-fehér ing párost pedig úgy bolondíthatod meg, ha felhajtod a mandzsettarészt, az ujjait felgyűröd, alulra pedig tornacipőt veszel. A szezon legtutibb farmerkabátját keresd a Stradivariusban! ;)

Forrás: Getty Images/ Stradivarius
Antónia slampos napjai - Mert állítólag van ilyen!http://www.she.hu/stilusszunet/20170123-outfit-ruhak-hetkoznapokra-mit-viseljunk-divattippek-slampos-napok.html Mercedes-Benz Fashion Week Budapest - Antónia szerinthttp://www.she.hu/stilusszunet/20170403-mercedes-benz-fashion-week-budapest-oszi-teli-trend-outfit.html

Nyitókép: Getty Images/ Stradivarius

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.