divat outfit tavasz Nyár Süel színek kötött ruha fashion stílus
Szuper kötött holmikkal köszönthetjük az új szezont a Süellel! A hazai piacon egyedülálló knitwear márka már 25 éve jelent üde színfoltot a magyar divatpalettán.

Ha szóba kerülnek a kötött holmik, akkor sokaknak egyből az ugrik be, hogy ezek a darabok ódivatúak, unalmasak és melegek. Ha te is így gondolod, akkor azt ajánlom, hogy ezt nagyon gyorsan verd ki a fejedből! Az idei Knitwear lovers' paradise kollekció ugyanis - híven a Süel filozófiájához - tele van nőies, vidám és szuperdivatos kreációkkal.

Forrás: Süel

A márka lelke, tervezője és menedzsere Csillag Zsuzsi, aki egy nagyobb kitérő után tért vissza családi vállalkozásuk élére. Édesanyjával ketten álmodják meg a szivárvány minden színében pompázó, csodaszép kötött holmikat, melyek a különleges fazonok és modern technikák segítségével kilépnek megszokott szerepükből. A romantikus pasztellek idén tavasszal például csipkehatású patchworkként vagy fodros változatban születtek újjá.

Forrás: Süel

A drappok és türkizek játékából egy nagyon izgalmas csíkos minta született, amely a tenger hullámzását idézi, így nyárra telitalálat! A ruhákat sok mindennel tudod kombinálni és a megszokott munkahelyi együtteseket is kiválthatod velük. Bátran hangsúlyozd a derekad egy bőrhatású övvel, vagy vigyél egy kis pluszt a megjelenésedbe egy látványos nyakékkel és táskával!

Forrás: Süel

A fesztiválszezonra nálunk még egy kicsit várni kell, de nem árt időben felkészülni rá! Tökéletes alternatíva lehet egy rojtos aljú, szakadás mintás felső, amit miniszoknyával vagy sorttal is felkaphatsz. Vagány, bevállalós csajoknak egy ilyen pulcsi a városi szaladgálás szintén csinos kelléke lehet egy bőrhatású szoknyával és magas szárú tornacipővel.

A bemutatóról még egy trükköt érdemes ellesni: fonj színes fonalakat a hajadba, hogy te legyél a legkülönlegesebb a tömegben!

Forrás: Süel

Zsuzsi a feltűnőbb, extrémebb darabok szerelmeseire is gondolt. Mivel idén a '70-es évek kézimunkái újra fókuszba kerülnek, így még fürdőruhák és lenge strandruhák is helyet kaptak a kollekcióban.

Forrás: Süel

Te is rajongsz az élénk, dinamikus színekért?

Akkor imádni fogod ezeket a mesés árnyalatokat! A kontrasztos színösszeállítású darabok középpontjában a határozott fukszia és a párizsi mulatókat idéző abszintzöld áll, illetve egy izgalmas, egyedi nyomatmintás fonalat is használtak a tervezők.

Forrás: Süel
Forrás: Süel

Ha teltebb idomokkal rendelkezel, akkor sem lesz többé lehetetlen küldetés, hogy csinos ruhákat találj magadnak! Bővebb fazonú, laza és izgalmas plus size darabok várnak a Süel üzleteiben, egészen 52-es méretig.

Várandós kismamáknak külön jó hír, hogy a kényelmes ruhákat nemcsak terhesség alatt, hanem szülés után is hordhatják. Nyomás a kötött holmik szerelmeseinek paradicsomába, lepd meg magad te is egy szépséggel! :)

Forrás: Süel
Hajózz új vizekre az ENIHORNnal!http://www.she.hu/stilusszunet/20170328-enihorn-taska-ruha-tavasz-nyar-kollekcio-vitorlazas-outfit-bemutato.html Mercedes-Benz Fashion Week Budapest - Antónia szerinthttp://www.she.hu/stilusszunet/20170403-mercedes-benz-fashion-week-budapest-oszi-teli-trend-outfit.html

Nyitókép: Süel

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.