nyaralás outfit ruhák bőrönd meleg Nyár csomagolás trend kiegészítők tippek
Már alig várod, hogy végre elmehess szabira? Csak a jól megérdemelt pihenésre tudsz gondolni? Ám mielőtt beleveted magad a kikapcsolódásba, még le kell győznöd egy igen komoly akadályt: a csomagolást.

Reméljük, az alábbi tippekkel kicsit megkönnyíthetjük a dolgod:

Csendes hétvége, távol a város zajától

Ha természetközeli pihenésről van szó, valószínűleg elfelejtheted a magassarkú szandit és a kisestélyit. Ezekre most nem lesz szükséged. A ruháid terén a kombinálhatóság legyen a jelszó! Egy farmer, fehér póló, drapp sort például abszolút jól viselhetők más-más darabokkal, anélkül, hogy úgy éreznéd (és látnád később a fotókon), hogy már megint ugyanaz van rajtad.

Forrás: Getty Images/Vanni Bassetti
Forrás: Getty Images/Christian Vierig

Tengerparti kikapcsolódás

Teljesen más szabályok alapján kell csomagolnod, ha repülővel utazol valahova, mintha például kocsival ruccantok le a horvát tengerpartra. De akkor se ess pánikba, ha 20 kiló a súlyhatár - ennyi ruhából ugyanolyan jól ki lehet jönni, mint egy csomagtartónyi cuccal. Majdnem.

A fürdőruha, strandpapucs, strandtörülköző triumvirátusán kívül pedig célszerű lenge anyagból készült nadrágokat natúr színekben, nyári ruhákat, illetve lezser pólókat pakolnod.

És válassz ki EGY (!!!) olyan outfitet, amiben étterembe tudsz majd menni este!

Forrás: AFPforum FilmMagic/Jason Merritt
Forrás: Getty Images/WireImage/Andrew H. Walker

De hidd el, felesleges elvinned azt a cseppnyi csipke topot, amit sosem mertél felvenni, mert nagy valószínűséggel most sem fogod!

Őrült fesztiválhétvége a haverokkal

A fesztiválozás a lazaságról, jókedvről, iszogatásról szól, ezért lényeges, hogy a ruháid is ezt tükrözzék. A bikini-sort kombó itt teljesen megengedett, de csak, ha jól érzed magad benne! Hidd el, egy szett, amiben kényelmetlenül mozogsz, rányomhatja a bélyegét a teljes programra!

Forrás: Getty Images/Timur Emek

Érdemes kalapot is vinned, hiszen órákon keresztül a tűző napon állva ez sokat fog majd segíteni. Arról nem is beszélve, hogy akkor kevésbé kell odafigyelned arra, hogy áll a hajad.

Forrás: Getty Images/2017 Andrew Chin

A teljes csomogad mellé vigyél magaddal egy hátizsákot vagy övtáskát/kisebb oldaltáskát, amibe majd az irataidat és a telefonodat rakhatod!

Forrás: Getty Images for Coachella/Emma Mcintyre

Városnézés

Ilyen utazások esetén gondold át, mire lesz szükséged, hiszen a táska mérete jelentősen korlátozhatja csomagolási hóbortjaidat! Csak kézipoggyász esetén sem kell kardodba dőlnöd. Célszerű a drogériákban már egyre elterjedtebb 'travel size', vagyis mini méretű kencéket választanod, melyeket fel is vihetsz magaddal a repülőgép fedélzetére.

Informálódj előre a célpont időjárásáról! Egy farmerhez csomagolj többféle pólót, illetve néhány jól kombinálható kardigánt! A napi dolgaidat (fényképezőt, telefont, útikönyvet) egy praktikus hátizsákba vagy könnyű oldaltáskába tedd!

Forrás: Getty Images/Christian Vierig
Forrás: Getty Images/Christian Vierig

De ami a legfontosabb: élvezd a nyaralást, mert télen még vissza fogod sírni!

Bárdossy Adrienn

A bőröndpakolás 5 egyszerű szabályahttp://www.she.hu/herself/20161204-utazas-borond-pakolas-csomagolas-trukk.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.