Habfürdő szépségápolás hajpakolás beauty luxus
Mind a magunk szépségét keressük, amikor vásárolni indulunk. Hosszabb szempillák, puhább bőr, selymesebb hajtincsek és porcelánfehér fogak után kutatunk - a végcél közös. Mindezek ellenére nem azonos büdzséből dolgozunk.

Rengeteg kedvencem van a drogériák polcairól, a gyógyszertárak szekrényeiből, de még a kamrából vag a piacról is. És persze a szívem néha az agyonparfümözött krémektől, a színarany csomagolásoktól és a kedves kiszolgálástól is megdobban. Kitaláltad, a luxustermékekről van szó.

Néhány példány nem csupán kiváló minőségű, hanem - ténylegesen - ár-érték arányban is megállja a helyét: ha nagy beruházásokban gondolkodsz, akkor ezeket mindenképpen fontold meg!

Laura Mercier Honey Bath habfürdő

/körülbelül 45 €, külföldön kapható, legközelebb Bécsben/

Nincs szebb látvány, mint egy hosszú nap után a kádban felbukkanó fényes buborékok. Na és nincs jobb érzés, mint csatlakozni hozzájuk. A csoda ebben ez esetben üvegtégelyben, méz formájában érkezik: rengeteg habfürdő közül választhatunk manapság, viszont a Honey Bath hihetetlenül hidratál, kevés termékkel is óriási habokat gyárt, és mindezek mellett mennyei az illata. Próbáld ki a Créme Brulée-s változatot!

Forrás: Laura Mercier

ByTerry Baume de Rose rózsabalzsam

/12.000 Ft, az Andrássy úti Madisonban kapható/

Tudom, kicsit kiakadtál: ezt azért sokallod egy egyszerű szájbalzsamért. Szerencsére ezt nem csak "egy egyszerű szájbalzsamként" tudod használni, és ha már itt tartunk: egy nagyon-nagyon jó balzsamról beszélünk! Kiválóan mutat szemöldökön - ha kedveled a természetes külsőt -, és ápolja a szempilláidat is.

Forrás: ByTerry

Ha krónikusan száraz ajkaid vannak, ne vásárolj be húszfélét, inkább költsd el a reménytelen próbálkozásaid árát egy ilyenre - és próbálj meg rászokni a rendszeres ajakradírozásra!

Guerlain Rouge G rúzs vagy Rouge G L'Extrait matt ajakkrém

/15.000 Ft, parfümériákban kapható/

A rúzs tokját egy Place Vendôme-i ékszerész, Lorenz Bäumer tervezte. A nehéz, ezüstös kompakt nem csupán a terméket, hanem egy tükröt is rejt. Ennél elegánsabban sosem fogod tudni megigazítani a sminked! Különleges összetevője a rubin por, amely mélyíti az árnyalatokat, és bársonyos textúrát kölcsönöz az ajkaknak.

Forrás: Guerlain Rouge

Nem tudom, hogy most épp hogy áll a dolog, de ha siettek, akkor még biztosan lesznek matt ajakkrémek - Rouge G L'Extrait - ebből a típusból: egy csomó helyen már nem lehet őket kapni, szerintem lassan kivonják őket a forgalomból... Nagy kár, mert a legeslegkedvencebb színem, az Avarice is köztük volt.

Kevin Murphy hajápolási termékek

/7.000 - 10.000 Ft között, mod&co fodrászatokban kapható/

Modern textúrákhoz, egészséges, puha sörényhez kétségtelenül a legjobb választás. Amióta KM-vel mosom a hajam, újjászülettem. Nem vicc. Borzasztó állapotban volt a frizurám egy korábbi szőkítési balesetnek köszönhetően, így minden erőmmel azon voltam, hogy újra helyreálljon a minősége. Őszintén szólva fogalmam sincs, hol lennék most ezek nélkül. Általában váltogatom a konkrét termékeket, a hajam állapotától függően, jelenleg a Smooth Again sampont és a Young Again balzsamot használom.

Forrás: Kevin Murphy

A hajolajuk is nagyon jó, arról semmiképp se feledkezzetek meg, ha kipróbáljátok a márkát! A termékek parabén- és szulfátmentesek, továbbá nem tesztelnek állatokon, ami mindig fontos szempont! Ha a teljes élményre vágysz, látogasd meg a Kevin Murphy szalonokat!

Kellemes luxushabfürdőt és hajpakolást!

Erre verd el a pénzed, ha drogériában jársz! ;)http://www.she.hu/stilusszunet/20170406-tavaszi-felkeszules-beauty-bevasarlas-szepsegapolas-tippek-trukkok.html

Nyitókép: Kevin Murphy

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.