divat outfit öltözködés Laczkó Ágnes szoknya fashion stílus
Ahogy Gombóc Artúr a csokikkal, én úgy vagyok a szoknyákkal: napestig tudom sorolni a formák, anyagok, minták és színek végtelen lehetőségeit.

De mik is az idei szezon legmenőbb változatai? Már mutatom is! ;)

Földig érő anyagok

Az egyik legmegosztóbb szoknyatípusról beszélünk: valaki a szerelmese, valaki nem tud mit kezdeni vele. Mindenesetre, ha kedveled a nőies, kifinomult darabokat, érdemes belőle beszerezni egyet. Igazi dívaként vonulhatsz benne!

Forrás: Shutterstock/ 1. mohito.com/ 2. hm.com/3. reserved.com/ 4. bershka.com/ 5.orsay.com/ 6. mango.com

Tipp: Az idén felsliccelésekkel tették szexibbé ezeket a szoknyákat, így akár a combunk is kivillanhat!

Ceruza hatás

Már egy ideje teret nyert magának ez az egyszerű fazon, de mostanra átlapolós megoldásokkal is megbolondították. Igazán praktikus darab, mely elegánsan vagy egy fehér póló-sportcipő kombóval is jól mutat.

Forrás: Getty Images/ 1 bershka.com/ 2. reserved.com/3. mohito.com/ 4. orsay.com/5. mohito.com

Visszatérő "A vonalú" mini

Ezzel a fazonnal a '90-es évek nagy klasszikusa tért vissza. A régi egysoros, gombos változatok mellett természetesen megújult megkötős, masnis típusok is fellelhetőek a boltok polcain.

Forrás: Getty Images/ 1.hm.com/ 2. reserved.com/3. bershka.com/ 4. zara.com/ 5.-6. mango.com

Tipp: Színváltozatait a végtelenségig lehet sorolni, de az igazán merészek kipróbálhatják a legelrugaszkodottabb árnyalatokat is: a bőrhatásútól a metálfényűn át az újra trendi kockásig.

Fodros, loknis pörgőszoknyák

A idomokat kiemelő, derékhangsúlyos fodros szoknyák a '40-50-es évekből tértek vissza közénk. Rendkívül nőies darabok, melyek visszacsempészik az elegáns nő képét a hétköznapokban is.

Forrás: Shutterstock/ 1. orsay.com/ 2. hm.com/ 3. mohito.com/ 4. reserved.com/. 5.zara.com

Tipp: A még mindig vezérszínként tündöklő pasztellek mellett virágok tejes tárháza jelenik meg ezeken a típusokon - így még kifinomultabbá téve az összhatást.

Rakott szoknya, avagy pliszír

Amivel nem lehet mellélőni a 2018-as tavaszi-nyári szezonban, azok a pliszírozott szoknyák. Ezek a légiesen könnyű, elegáns változatok feltűnő darabjai lehetnek a szettjeidnek. Ha kedveled a nagyon extrém stílust, akár metálfényűt vagy színátmenetes darabot is választhatsz!

Forrás: Getty Images/ 1. stradivarius.com/2. reserved.com/ 3. bershka.com/ 4. mango.com

+1 Bolondos rojtok

A divatheteken is azt láttuk, hogy a tervezők vezető szerepet szántak a rojtoknak idén. Legyen akár hosszú vagy miniszoknya, lényeg, hogy rojtok lógjanak mindenhol!

Forrás: Getty Images/ 1. zara.com/ 2. reserved.com/ 3. hm.com

Sikerült kiválasztanod a hozzád leginkább illő típust?

Tavaszi cipők - avagy őrület a köbön! http://www.she.hu/stilusszunet/20180329-tavaszi-cipo-trend-extravagans-divat-laczko-agnes.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock/ Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.