divat outfit bross nyaklánc ékszerek Laczkó Ágnes fülbevaló fashion stílus
Tele van az ékszerdobozod, de valahogy mégis "hazakerül" még plusz egy... meg még egy... meg még egy utsó darab...

De, hogy az idei szezonban ne csak unalmas, divatjamúlt csecsebecsék és sosem hordott ékszerek gyülekezzenek a polcaidon, megmutatjuk, mi számít most trendinek.

Minél nagyobb annál jobb!

Most elfelejtheted a visszafogott fülbevalókat, és feldíszítheted magad akár vállig érő függőkkel is. A kinézetet tekintve szabadjára engedték a képzeletet, geometriai formák széles tárházából válogathatunk - sőt, akár felemás darabot is vehetsz!

Tipp: Visszatértek a karika fülbevalók, természetesen ebből is a nagyobb változatok!

Forrás: Getty Images/2018 Christian Vierig/hm.com

Nyakláncok egymáson

Egy nagyon laza stílus jött most divatba, melynek köszönhetően a nyakláncaid akár egymásra rétegezve is csünghetnek a nyakadban - akár dekoltázst kiemelő, akár köldökig érő változatban is!

Tipp: Idén felrúgták azt a szabályt, hogy arany és ezüst nem fér össze, így viseld őket együtt bátran!

Forrás: bershka.com/hm.com

Rojtok, madzagok, zsinórok

A divatheteken megfigyelhető rojtozás az ékszereknél is hódító útjára indult. Ezeket a darabokat a szivárvány összes árnyalatában megtalálod. Igazán trendi lesz tőle a megjelenésed!

Forrás: mohito.com/ reserved.com

Gyöngy kicsit másképp

Az ékszerek történetében régi időkre visszanyúló darab, mely most ismét középpontba került. Legyen szó fülbevalóról, karkötőről, nyakláncról vagy kitűzőről, minden telis-tele van gyöngyökkel. Idén válassz monumentális, feltűnő változatokat a szettjeidhez!

Forrás: mohito.com/ Getty Images/ bershka.com

Viseld magadon a természetet!

Gyönyörű virágok, vagány állatminták és élénk gyümölcsök jelentek meg a kiegészítők között, melyek igazán frissítő hatást hozhatnak a ruhatáradba!

Tipp: Visszatértek a brossok! Nagyon aprócska részét képezik az outfitnek, de stílust adhatnak egy egyszerű blézernek is!

Forrás: bershka.com/Getty Images/ mohito.com

Melyik irányzat jön be neked a legjobban?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.