rivalizálás nők hűtlenség
Mi nők, imádjuk a drámát. A filmeket, a csokit, a ruhákat, cipőket, parfümöket, kenceficéket. Na de mi az, amit még ennél is jobban szeretünk? A rivalizálást.

Most, hogy ezt leírtam, látom magam előtt a felhúzott szemöldöködet, ahogy próbálod magadnak is bemesélni ennek a tökéletes ellenkezőjét. De el kell, hogy szomorítsalak: mert ott valahol legbelül, a lelked legmélyebb sötét kis bugyrában Te is tudod, hogy így van.

Mert, amikor egy nő szembetalálkozik egy másikkal az utcán, a másodperc törtrésze alatt tökéletesen feltérképezi a vele szembejövő riválist... A cipője orrától egészen szemöldökének hibásan megrajzolt ívéig.

Biztos vagyok abban is, hogy a nők nagy része még mindig nem tanulta meg, hogy az ő megvető pillantása az egyik legszebb bók, amit egy másik nőnek adhat.

Sőt, mérget vennék rá, hogy nem egyszer fordult már elő veled, hogy csak azért érdekelt annyira egy pasi, mert:

(1.) na nehogy már EZZEL a csajjal jöjjön össze

(2.) esetleg nehogy már a szívből gyűlölt mindigolyanjólnézki lánnyal jöjjön össze, avagy

(3.) a legjobb barátoddal, nehogy már ő jöjjön össze...

Sőt, ezek alapján az érvek alapján döntöttél, és hatalmaztad fel magad arra, hogy megszerezed azt a szerencsétlent.

Aztán persze miután megkaptad, hamar a szemétdombon kötött ki. Mert hát nagy vesztőhely ez, amit én egyszerűen csak a nők Bermuda-háromszögének hívok... Naugye. Tetszik vagy sem, ezt valahogy belénk kódolták.

S ez a csodás női tulajdonságunk könnyen összefüggésbe hozható azzal, hogy miért is alakulnak ki olyan könnyen ezek a szerelmi háromszögek.

Használhatnék olyan közhelyeket is, minthogy "a tiltott gyümölcs mindig édesebb." Mert hát ezek a mondatok sem maguktól születtek ugyebár...

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Sasa Mihajlovic

Persze most biztosan azzal mentegeted magad, hogy az igazán jó pasik ritkán rohangálnak előttünk, csak úgy szabadlábon. Hiszen:

Na de drágám, senki se mondta, hogy könnyű lesz. Az igazán jó dolgokért meg kell küzdeni, nem hullik csak úgy a tenyeredbe... És nem, nem az a küzdelem, ha valaki mellől egy férfit elszeretsz... nem ám.

A türelem sokkal nagyobb erény! A türelem terem csak rózsát és hozza el a valódi szerelmet. Légy hát te is türelmes, és próbálj meg Te lenni az a kivételes kivétel, aki függetleníteni tudja magát ettől a geometriai sokszögtől. Hidd el, megéri!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.