média sztár kim kardashian celeb
Itt van ez a nő, a Kim Kardashian. Ő egy híres amerikai cölöp. Ja, nem! Celeb. Annyi a különbség, hogy a cölöpöket leverik, Őket meg nem. A kettő közül az egyikre fel lehet kötözni a paradicsom palántákat, a másik pedig teljesen haszontalan.

Fent említett hölgy, úgy tűnt fel először, hogy nyilvánosságra került egy home videója, amiben a vízszintesen alkalmazható képességeit mutatta be - igen meggyőzően. Majd ezért perelt, és nyert 5 millió dollár kártérítést.

Ezután felkereste egy TV csatorna, hogy szerepeljen egy, az életéről szóló valóságshowban - és hát, mutogassa azt, amit már mindenki látott. És ő természetesen meglovagolta ezt (a lehetőséget) is.

Amúgy arról is híres még a hölgy, hogy akkora feneke van, hogyha a bolygónk túlnépesedne, akkor a Föld lakosságának nagy része áttelepülhetne rá, és kényelmesen elférnének rajta.

Nah ennek a nőnek Facebookon közel hárommillió követője van, Instagram-on meg nyolcvankét millió.

Leírom számmal is, mert ez rohadt sok! 82.000.000

És közülük több millió csak azért követi, hogy gyűlölhesse. Ebben biztos vagyok.

Mert még most, két gyerek után sem ódzkodik attól, hogy olyan képeket posztoljon, amin alul van öltözve, vagy éppen alul nem öltözött fel rendesen... Tulajdonképpen a Facebook-os, Instagram-os cenzúra keretein belül nudizik. Ami azért valljuk be, jóval kevesebbet enged láttatni, mint amit már mindenki látott belőle.

Tehát ezt a szemére vetni, körülbelül olyan, mint odamenni egy prostihoz, és diszkréten megemlíteni neki, hogy nincs rajta bugyi.

Minden ilyen képe alatt ömlenek az kommentek:

Forrás: WireImage//Kevin Mazur

Most akkor mi van? Eltévedtél, és pislogsz, hogy hova kerültél, és miért ment véletlenül a szemedbe egy fél cici? De álljon meg a díszmenet és tegyük fel a kérdest: te mi a francot keresel itt?Hát mire számítottál? Egyszerűen nem tudom ezt megérteni. Ezek az emberek elkezdnek követni valakit, hogy utána rendszeresen leszólogassák? Meglátják, hogy feltölt egy új képet, és már dörzsölik is a kezüket:

- Most megyek, és odaírom, hogy mekkora ribanc! Jupiii!

Mi a motivációjuk?

Egyszerű irigység, amiért olyan a teste, amit nem szégyell megmutatni? Vagy ha tényleg visszataszító számukra, miért büntetik magukat azzal, hogy nézegetik?!? Talán meggyőződéssel hiszik, hogyha írnak egy ejnye-bejnyét, akkor az hatással lesz rá, és ezentúl konszolidáltabban fog öltözködni? Vagy csak jó érzés fröcsögni, és valakit elküldeni a búsba? Esetleg a lájkoktól indulnak be? Mert hát az ilyen beszólogató kommentekkel akár több ezret is lehet kaszálni...

Olyan ez, mintha valaki jegyet venne egy zenekar koncertjére, amit utál, hogy azután az első sorból kiabálhassa fel a színpadra, hogy hagyják abba, túl hangos a zene.

És ez sem pontos hasonlat, mert a hangos zene beszűrődhet az ablakon át, viszont Kim nem fogja rajta keresztül az arcunkba dugni méretes hátsóját.

Ezt értsük meg: ki lehet zárni! Miért jó idegesíteni magunkat?

Ez a jelenség nem amerikai népbetegség. Nálunk is rendszeresen megfigyelhető a közszereplőkkel kapcsolatban. Az emberek szeretnek utálkozni. És nem veszik észre, hogy ezzel pont duzzasztják azoknak az ismertségét, akiket ki nem állhatnak. Mert hát a cölöpök ebből élnek. Ha nem lenne több tízezer meg millió követőjük, és a kutya nem foglalkozna velük, akkor szépen eltűnnének a süllyesztőben.

De nem. Mert rengeteg megtekintés számot, kommentet, interakciót generálnak, ami által egyre értékesebbé válnak.

Mintha bemennél, egy sztriptízbárba, és a táncos lányokat elkezdenéd dobálni összegyűrt papírpénz galacsinokkal, amikre előtte ráírtad ceruzával, hogy: „RIBANC".

Biztos lehetsz benne, hogy ettől nagyon boldogtalanná válnának...

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.