bemutatkozás jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi a SHE.HU csapata -, szeretnénk Nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéról, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne.Hámori Dorottya, neked mi lenne a három kívánságod?

3 kívánság – avagy itt repül a pontos labda

Mit kérnék, ha találkoznék egy jótündérrel, aki teljesíti három kívánságom? Hm. Nehéz ügy. Szerintem elemezzük még egy kicsit ezt a helyzetet.

Tehát áll előttem egy nő – nő egyáltalán? És áll vagy lebeg? Mi van rajta? Van egyenruhájuk vagy kifejezhetik az egyéniségüket? Ő az egyetlen? Vagy többen vannak? Honnan tudom, hogy szakképzett és engedéllyel rendelkező jótündérről van szó és nem egy szélhámosról? Ha ál-igazolványa van, hol vette? Az ecserin? Miért pont én? Hányadik ember lehetek, akinek teljesíti a kívánságát? Ez most valami átverés? És ha nem, miért igen?

Noh, jól van, legyünk pozitívak és tételezzük fel, hogy ez a kedves (vagy lehet a „jó" jelző nem implikálja, hogy kedves is?) tündér TÉNYLEG szeretné teljesíteni a kéréseimet. Ez durva. Még soha nem találkoztam tündérrel. Ezt ki kéne használni. Tuti kevés pszichológus publikált eddig a tündérek lelkivilágáról, mindennapi problémáiról, vagy csak úgy arról, hogy milyen lehet egy tündérrel meginni egy kávét. Jujj, milyen jól hangozna egy ilyen cím:

Hát én nem hagyok veszni egy ilyen lehetőséget. Minden érdekel. Milyen volt a gyerekkora? Mióta „praktizál?" Kezdő vagy esetleg már a sokezredik delikvense vagyok? Szereti a munkáját? Esetleg hivatásának tekinti, vagy csak a rezsit fedezi belőle, de igazából valami teljesen másra vágyik? Szokott-e fusizni? Titokban teljesítik egymás kívánságát a tündértársakkal? Párkapcsolatban él vagy egyedülálló? Ha van társa, nem zavarja őt, hogy másokat tesz boldoggá nap, mint nap? Tejóég. Rengeteg kérdésem van. Vajon lesz rá elég ideje? Vagy minden kliensre megszabott időkeret van? Szülei büszkék rá? Így képzelte el az életét gyerekként? Saját magára van ideje? Szeret főzni? ...

Fantasztikus. Már csak a gondolata is annak, hogy mennyi mindent megtudhatnék. Ezek után, már annyira nem is érdekes, hogy miért is találkoztunk. Nem?

Balint Hirling Forrás: www.balinthirling.com/Balint Hirling

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.