bemutatkozás jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi a she.hu csapata -, szeretnénk Nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéról, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Erdősi Petra, neked mi lenne a három kívánságod?

Nem tudok kívánni. Mert olyan végletesen és visszavonhatatlanul megváltozott az életem az utóbbi hónapokban, hogy hálás vagyok a felkelő Napért is.

1.

De ha kívánni kell, akkor kérem, hogy a félelmet, keserűséget és a bizonytalanságot űzzék ki, minden tisztes polgár fejéből.

2.

Ha lehet, színtiszta oxigént áruljanak dohány helyett.

3.

Legyen mindenkinek egy kertje. Abban legyen egy tehén, egy kút, egy bőséges termést hozó fa és egy veteményes, ahol azt is elgereblyézhetjük, ami teher a lelkünknek.

Forrás: www.balinthirling.com/Balint Hirling

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.