bemutatkozás jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi a she.hu csapata -, szeretnénk Nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéról, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Noszvai Anna, neked mi lenne a három kívánságod?

Három kívánság egyszerre tűnhet kevésnek és soknak – vagy akár épp elegendőnek.

Kevésnek akkor, ha gyorsan kell megválasztanom őket: ki ne szeretne hosszú, sűrű szempillákat, kerek feneket és korlátlan anyagi javakat, meg persze ezekhez hasonló fantasztikumokat. Ugye.

Könnyedén meg is tudnám indokolni mindet: szépséggel és pénzzel mindent el lehet érni. Ide sorolhatnám a kedvességet is, de úgy vettem észre, hogy az gyakran hátráltató tényezővé tud válni. Főleg a világuralom felé vezető úton.

Abban az esetben, ha viszont szánnék egy kis időt a Jótündér ajánlatának megfontolására, kevésbé gondolkodnék individualista módon.

Kívánnám, hogy legyen mindenki a Földön vegetáriánus, vagy akár vegán - egyúttal környezettudatosabb is. Hiszen haszonállatok fenntartásával nagyon nem teszünk jót az ökoszisztémának. Emellett az elmúlt évszázad alatt drasztikusan megnövekedett húsfogyasztás nagyban hozzájárult a Föld más területein való éhezés kialakulásához.

Kívánnám, hogy a világ politikai vezetői mind az országuk fejlődését és stabilitását tartsák legfontosabbnak, és mindig a lehető legdiplomatikusabban járjanak el kül-, bel-, had- és mindenféle ügyekben.

Most, hogy sehol se háborúznak és szelektíven gyűjtjük a szemetet egy maradt hátra: mindenki merjen olyan pályára lépni, olyan szakmát tanulni, amelyet igazán magáénak érez. Függetlenül attól, hogy elméletileg azzal a hivatással mennyit lehet keresni - vagy mennyit nem. Az anyagiak helyett az egyén hozzáállása - és csodálata saját munkája iránt - tökéletességig emelné őt, ezáltal luxussá változtatva a szolgáltatását. Szóval ja, világbékét mindenkinek!

Balint Hirling Balint Hirling portrait photographer hungary documentary photography Balint Hirling Forrás: www.balinthirling.com/Balint Hirling

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.