munkahely randi kamu hazugság Titkok
Mindenki hazudik. Teljesen őszinte ember nincs - és néha jobb is ez így, hiszen akkor lépten nyomon megbántanánk egymást. De van amikor csak simán azért hazudunk, mert az igazság annyira ciki lenne, hogy azt inkább a sírba visszük, mint hogy színt valljunk. Ne tagadd, neked is vannak mocskos kis titkaid!

Itt vannak például a karácsonyi kamuzások...

Például emlékszel arra, amikor múlt karácsonykor fél órával azelőtt kaptál észbe, mielőtt indulnod kellett volna a találkozóra a legjobb barátnőddel? Ajándék??! Teljesen kiment a fejedből. Ekkor jutott eszedbe, hogy a szülinapodra kaptál valami rettenetes sálat a nagymamádtól. Egy kicsit vaciláltál, hogy megtedd-e, de nem volt más választásod: továbbajándékoztad. A barátnőd persze rájött. Te is rájöttél, hogy rájött. De inkább nem beszéltétek meg.

Vagy az egyéjszakák higiéniai szintje...

Például a legutóbbi egyéjszakás kalandod végét is örök homály fedi... Igen a Tinderes srácról beszélek, akinek már a vezetéknevére sem emlékszel, de arra igen, hogy reggel a fogkeféjét, a fésűjét és a dezodorját is használtad mielőtt kilopóztál volna az ajtaján. Fújj.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Gremlin

És a jó öreg randi ferdítések

Amikor a randin csak azért rendelsz még egy hamburgert és két palacsintát, mert tudod a srácról, hogy utál olyan csajokkal randizni, akik csak egy salátát kérnek. Aztán másnap persze rohansz edzeni és csak almát meg répát eszel... És tudod: előbb utóbb dönened kell, vagy az S-es ruhaméreted, vagy a srác. És te nem a srácot választod. ;)

Vagy a "különleges" frizurád esete...

Ne tagadd, te is dícsérted már a fodrászodat a totálisan elronott frizurád ellenére. Közben pedig végig azon gondolkodtál, hogy a szalonból kilépve egyből összekösd-e a hajad, vagy illik megvárni, amíg a következő sarokra érsz?

Forrás: iStockphoto/Stefano Tinti

No, meg a méltóságod védelme...

Tipikus esete ennek a kategóriának, amikor váltig állítottad a barátaidnak, hogy végül azért koptattad le a jóképű kollégádat, aki nyomult rád, mert rájöttél, hogy mégse tetszik annyira. Közben pedig csak rádöbbentél, hogy van csaja, és csak azért volt veled kedves, hogy helyettesítsd, amíg elutazik egy romantikus wellnessezésre...

És minden hazugság legaljasabbja....

Igen, a munkahelyi hűtő... Emlékezz csak arra, amikor letagadtad, hogy a te bolognai spagettid bűzölög a hűtőben. Inkább végignézted, ahogy a takarítónő kidobja az ötezer forintos ételhordód, mint hogy bevalld, hogy a zöldes-fekete penészes valami hozzád tartozik. Inkább hangosan mondogattad mindenkinek, hogy "Nem értem, hogy lehet valaki ilyen igénytelen".

Na ne már. Ne tagadd le. Ez is te vagy!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.