szerelem volt barátnő volt barát párkapcsolat szeretet levél ex
Már két éve, hogy nem beszélünk, de még mindig eszembe jutsz. Ezt persze nem mondhatom el neked, mert teljesen féreértenéd, és ezzel talán újra feltépném benned a sebeket, amiket én okoztam. Nem akarom újrakezdeni. Igazából bele sem kellett volna mennem. Éreztem, hogy nem helyes. Éreztem az első nap, hogy fülig szerelmes lettél, én pedig akkoriban képtelen voltam bárkit komolyan venni. Még saját magamat is.

Pedig te vagy az, aki igazán megérdemelné, hogy komolyan vegyék, és közben meg mindig kifogod azokat a csajokat, akik vagy nincsenek túl az exükön, vagy most éppen "élni akarnak", vagy csak éppen azokat, akiknek nem te vagy "az igazi". Tudom, mert ezt is elmesélted. Megbíztál bennem, pedig semmit sem tettem azért, hogy ezt kiérdemeljem.

Forrás: Getty Images/Mm Yapr

Mostanra persze már annyira megbántad ezt a döntést, hogy letöröltél a Facebook-ismerőseid közül, letiltottál Instagramon, és valószínűleg a számomat is kitörtölted a telefonodból.

Én nem foglak bejelölni, mert túl cikinek tartanám, ha elutasítanád a dolgot, te meg azért nem fogsz, mert már valószínűleg nem érdekel az egész, vagy egyszerűen csak még mindig haragszol...

De én valamelyik nap, beütöttem a neved. Csak úgy. Kíváncsiságból.

És láttam, hogy egy lány - a barátnőd - bejelölt egy közös képen. Egy kedves arcú, barna lány. Én ilyet sosem tettem. Mindig mondtam valami hülye kifogást, hogy miért nem lehet, de igazából csak nem akartam.

Nem akartam, hogy túl komoly legyen, nem akartam elköteleződni, és nem akartam, hogy bármi is megnehezítse a menekülést. Mert már az elején tudtam, hogy vége lesz. De nem szóltam. Nem mertem szólni, mert olyan boldognak tűntél, és emiatt csak egyre nehezebb lett az egész.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Tatyana Tomsickova

Kínosan feszengtem, amikor bemutattál apukádnak, mert szégyelltem magam előtte. Tele voltam bűntudattal, hogy miért nem szólok, hogy én ezt nem fogom végigcsinálni.

Aztán kértél, hogy én is vigyelek haza, de én erre is találtam kifogást. Hogy a szüleim elutaztak, hogy az anyu most megfázott, meg, hogy most nem érek rá két órát vonatozni hozzájuk.

Tudtam, hogy sosem fogsz velük találkozni. Pedig imádtak volna téged.

Én egyszerűen csak nem akartam, hogy ez valóságos legyen. És mindent megtettem azért, hogy te mondd ki a végszót. Undok voltam, üvöltöztem veled, kritizáltalak, az arcodba toltam, hogy más srácokkal is beszélgetek a Facebookon, és még hazudtam is magamról. Egy csomó hülyeséget, hogy kevésbé tűnjek vonzónak. De te soha egy pillanatra sem inogtál meg.

Csak remélni tudom, hogy nem változtál meg. Mert te voltál az első - és az utolsó is -, akinek őszintén mondtam: nem veled van a baj. Hanem velem. Egyszerűen még nem voltam a helyemen.

Forrás: iStockphoto/M-Gucci

Nem tudtam még mit kezdeni valakivel, aki már nem játszik játékokat, nem taktikázik, csak őszintén vállalja, hogy szeret. Meglepő volt és ijesztő is egyszerre, hogy nincs semmi trükk.

Most már nem beszélünk, és ezt sajnálom. Mert így sosem mondhattam ezeket a szemedbe. Sosem tudtad meg: sajnálom, hogy ekkora fájdalmat okoztam neked. De talán, ha nem történik ez az egész, akkor nem találkozol azzal a mosolygós barna lánnyal, és most nem lennétek olyan boldogok, mint azon a képen. Legalábbis ezzel nyugtatom magam.

Bartók Rebeka

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.