csók szexi legrosszabb élmény nyelvjáték tapasztalatok
Ha jól sikerült a randi, nem sértettem meg a pasit valami rosszul elsült megjegyzéssel, és én sem utáltam meg őt az este végére, akkor várhatóan csókig is eljutunk.

Az első csóknak komoly szerepe van, hiszen ez egy kis kóstolót ad abból, amire a későbbiekben számíthatunk. De mi van akkor, ha az álomkép szertefoszlik, és szexi nyelvjáték helyett egy döglött halat érzel a szádban?

Íme, az 5 legborzalmasabb csóktípus, amitől a jóisten mentsen meg mindenkit!

1. Palotapincsi style

A számat egy vizestálnak nézi, amibe gyors mozdulatokkal jár ki-be a nyelve, akárcsak egy palotapincsinek, aki egy hete szomjazik. Egyszerűen nem érem utol a nyelvét, pedig jók a reflexeim...

Forrás: iStockphoto/Martin Novak Photography

Ezek után persze rohadt gyorsan letiplizek, valami nyakatekert, kamu kifogást keresve, mert azt nem akarom megvárni, amikor elkezdi a fenekemet szagolgatni.

2. A propelleres

Na, ez az igazi átbaszós stílus: finoman, kellemesen indít, aztán valahol egyszer csak elszabadul a pokol, beindul a gyorsan forgó gépezet, és vadul körözni kezd a nyelvével. Két kör jobbra, három balra, ebből áll a csókolózás... Ez nagyjából olyan érzés, mintha egy helikopter landolt volna a számban.

Forrás: Getty Images/BraunS

Csókolózás közben nem tudom eldönteni, hogy a nagy igyekezetével le akar nyűgözni, vagy épp felszállni készül.

3. Mr. Nyálgép

Nem tudom elképzelni, hogy mi váltja ezt ki néhány pasiból, de egyszer komolyan meg fogom kérdezni!

Az este folyamán nem tűnik fel, hogy nyáltúltengésben szenvedne a szerencsétlen: nem köpköd, amikor beszél, nem telik meg a pohara ivás közben.

Forrás: iStockphoto/UberImages

Viszont, amint eljön a smaci ideje, azonnal azt veszem észre: fültől fülig nyálas vagyok. Basszus, ez undorító, ne már!!! Mi ez, valami pavlovi reflex?

4. A fogtechnikus-tapogatópolip

Ez az a fajta, aki csókolózás címszó alatt a nyelve hegyével piszkálja az ínyemet és a fogaimat. Olyan érzés, mintha egy polip karja tapogatná végig az összes fogamat centiről centire.

Szerintem titkon a fogsorom állapotára kíváncsi, lehet ez a fétise. Komolyan elgondoltam azon, hogy megkérdezzem-e: "Mennyivel tartozom ezért a rendkívül precíz fogászati vizsgálatért, doktor úr?"

Forrás: Getty Images/Yuri Arcurs

Még szerencse, hogy nincsenek 5 perc szünetek a fogaim között, mert ha az egyikbe beszorulna a nyelve, akkor örökre össze lennék kötve egy ilyen kukacos barommal...

5. A szippantós

Ez a kedvencem, ugyanis maradandó károsodást is okozhat... A szippantós pasi az, aki a felső vagy az alsó ajak szopogatását nevezi csókolózásnak.

Félreértés ne essék, nem ezzel cifrázza a romantikus csókolózást, vagy ezzel teszi hangsúlyosabbá a szenvedélyét, hanem kizárólag ebből áll a smárolás!

Hol a felső ajkamat, hol az alsót szívogatja, de olyan erővel, hogy úgy érzem, mintha a vákuummal a szemem alatt megjelent apró kis szarkalábakat is ki tudná simítani.

Forrás: Getty Images/Yuri_Arcurs

Szerencsére azért a nagy többség nem így csókolózik. És biztos mindenki megtalálja a hozzá illő csókpartnert, hiszen nem egyformák az elvárásaink. Már csak azt remélem, hogy én - tudtomon kívül - egyik kategóriába sem tartozom!

Nyitókép: iStockphoto

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Fotó: Mudra László
Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.