interjú Mátrix spiritualitás Peller Mariann természet feletti belső hang energetika megvilágosodás
Régen az emberek imádkoztak, ma meditálnak, vagy önismereti tréningre járnak - valaki pedig csak kacsának tartja az egészet. Felnőtt fejjel rá kellett jönnöm: nem minden magyarázható meg tudományos alapon - a spiritualitás pedig messze túlmutat rajtunk. Szerencsére ezt nem csak én gondolom így.

Peller Mariannt mindenki műsorvezetőként ismeri, ám azt kevesen tudják, hogy van egy spirituális oldala is. Gyermekként ő maga kérte, hogy hittanra járhasson, később vizsgafilmet forgatott egy angyalokkal kommunikáló nővel, ami - elmondása szerint - mérföldkőnek számított az életében.
Úgy gondolja, hogy életének fontosabb pontjain egy "felsőbb erő" segítette, és nem különösebben hisz a véletlenekben sem.

Férjével való első találkozása során is ez a bizonyosság érzése töltötte el. Mivel ilyen meggyőződésről még keveset hallottam, erre külön rákérdeztem.

- kaptam a választ.

Ráadásul már az első pillanattól kezdve egymásra hangolódtak, kendőzetlenül, álarcok nélkül. Mariann mindig próbál figyelni a belső hangjára. Szerinte, ha eleinte nincs nagy tétje a dolognak, ez nem is olyan nehéz.

Új műsorának ötletét is párjával közösen valósították meg: a LifeNetwork csatornáján Utazás a lelked körül című adásában hírességek vallanak spirituális élményeikről.

Arról faggattam, milyen érzés egy ilyen műsort vezetni:

- lelkendezett.

Vendégei eleinte szégyenlősen nyilatkoznak, majd egyre nyíltabban beszélnek természetfeletti tapasztalataikról. Az adás közepén aztán bekapcsolódik egy spirituális témákban jártas szakember is, aki sokszor ijesztő pontossággal tárja fel a hírességek elfedett múltját, lelki világát.

Egyébként Mariann is jobban beleásta magát a természetfeletti témakörökbe, elvégzett egy ún. spirituális választerápiát és egy mátrix energetika tanfolyamot is - nem laikusként áll tehát saját műsorához sem. Mariann még maga is keresi a maga spirituális útját, "rendeltetését" - sok kérdőjel van még a fejében.

Ahogy elmondta:

Saját hite keresztény alapelvekre épül, némi keleti tanítással megfűszerezve. Nagy hangsúlyt fektet az önismeretre és a meditációra - erre, valljuk be, sokaknak szüksége lenne. Én legalább is azt látom, hogy rengetegen letértek a saját útjukról, vagy fel sem ismerik azt.

A spirituális útvesztőn belül leginkább a megvilágosodás érdekli, ám ahogy ő fogalmaz, erről már "lecsúszott". Véleménye szerint erre egy egész életet kell szánni, az anyaság mellett ez lehetetlen (bár számomra az is elképesztő, hogyan lehet 24 óra elég arra, hogy valaki teljesítse az anya-feleség-karrier hármas szerepkört).

Új műsorának lényegét is ebben lehet megfogni talán: minden embernek olyan egyedi a hite, akár a személyisége vagy az ujjlenyomata. Hiszen mindenkinek van egy útja, amit számára jelöltek ki.

A férfi, aki a külsődet nézi, de a lelkedet látjahttp://www.she.hu/nofilter/20170307-banhalmi-norbert-profi-fotos-interju-modell-belso-szepseg-szepnek-latni-magad.html

Nyitókép:

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.