fotózás She.hu kulisszatitkok ezek vagyunk mi smink nélkül
Fotózás volt a SHE.HU háza táján. Mi pedig szeretnénk beavatni benneteket a kulisszatitkokba. Mert a csillivilli végeredményt nézve eszetekbe sem jutna, hogy mennyi macera tud lenni azzal, ha egy csapat csajt kell egy helyre összegyűjteni és fotómodellé változtatni.

1. Csak az előkészületek hetekig tartottak

Heteken át szerveztük, tárgyaltuk, átgondoltuk, majd újragondoltuk. Először is, mert a szépen növögető csapatunk tagjai rémesen elfoglaltak. Kismamák, gondos feleségek, dolgozó nők, nagymamák és nem utolsó sorban művészlelkek. (Ez utóbbi kategória mondjuk, viszi a prímet.) Így bizony nem egyszerű időpontot találni, hogy az mindenkinek jó legyen. Aztán még fel kell készülni, hogy mi lesz, ha:

  • esni fog az eső
  • nem lesznek jók a fények
  • fújni fog a szél
  • kitör a zombi apokalipszis
  • vagy a legrosszabb: ha mindenkinek egyszerre jön meg

Nem is szeretném tovább sorolni a lehetséges katasztrófákat, a lényeg, hogy volt vele meló bőven, de a végeredmény magáért beszél. Szerintünk.

Ritka pillanatok, amikor együtt a csapat <3 Forrás: SHE.HU

2. Online munkások az offline térben

Jött a következő nagy kihívás. Adott egy csoport, akik közül sokan még soha nem találkoztak. Ám a gyerekek születési súlyától kezdve a hálószoba titkokon át az intim gyantázási szokásaikig mindent megbeszéltek már egymással - de csak online. Az internet világában valahogy máshogy működnek a dolgok. Fene se érti. Az is megnyílik, aki élőszóban meg sem mukkanna. De aztán készülődés közben egyszer csak ott állsz a tükör előtt, és bevillan: ezekkel az emberekkel - akik valójában vadidegenek - te most igaziból találkozni fogsz. Na, itt kezdődik az igazi pánik.

3. Fotózás para

Nem vagyunk fotómodellek. Hús-vér nők - és néhány szem férfi - vagyunk. És kicsit sem vagyunk kifogástalanok. Ezt nem szégyelljük, de azért mégis, ha tudjuk, hogy a nyilvánosság számára fog fénykép készülni rólunk, akkor szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Te jó ég, ez azért para! El sem hiszitek, hogy mit éltünk át a fotózást megelőző napokban...

Azt hiszem, a sort napestig tudnám folytatni. De még mielőtt teljesen megunnátok a cikket, szeretném tudatni, hogy az összes bugyuta félelmünk körülbelül fél percen belül lett semmivé. Egyrészt, mert egy tündéri, szerethető, de végtelenül profi csapat - A Boldogság Gyár sminkesei és fodrászai - vett minket a szárnyai alá.

Ezúton is hála és köszönet a profi stábnak!

Ritka pillanatok, amikor együtt a csapat! <3 Forrás: SHE.HU

Másrészt, mert az online térben megszokott lazaságot teleportáltuk az offline térbe. Csak úgy a semmiből. Három percen belül már tőlünk volt hangos a Hercegprímás utca, és egymás szavába vágva kerültek elő a hónapok óta felgyülemlett sztorik. Megspékelve azzal, hogy kedvünkre mutogathattunk konkrét hibákat magunkon. Egyikünk az orrát találja borzalmasan nagynak, másikunk a melleit kicsinek vagy túl nagynak, a harmadik nem bírja elviselni, hogy az éjjel összegyűrt arca nappal sem lesz már babapopsi sima.

De tudjátok, mi volt a legjobb? Az, hogy hangosan a röhögtünk az egészen. Rohadtul nem vagyunk tökéletesek, de abban a pár órában ez cseppet sem zavart bennünket. Így most leszünk olyan bátrak (vagy kegyetlenek), hogy a fotózás előtti - egyébként vállalhatatlan - arcunkat is megmutatjuk nektek.

Bizony, mert tökéletlenül is tökéletesek vagyunk.

Nem végeztem felmérést, de szerintem az egyetlen, aki nem sírja vissza ezt a munkáját, az a fotósunk, Hirling Bálint. Ennyi neveletlen nővel kibírni egy napot... (Bár ő váltig állítja, hogy cukik voltunk.) :D

Mutatjuk az előtte-utána képeket:

Forrás: Boldogság Gyár/Hirling Bálint

Laczkó Ágnes

Forrás: Boldogság Gyár/Hirling Bálint

Percze Ágnes

Forrás: Boldogság Gyár/Hirling Bálint

Schnierer Kati

Forrás: Boldogság Gyár/Hirling Bálint

Dörök Vanda

Forrás: Boldogság Gyár/Hirling Bálint

Herczeg Zsuzsa

Forrás: Boldogság Gyár/Hirling Bálint

Nyiri Zsuzsi

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.